yav Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 tam ne demek lan bu durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 eski sevgili dövme yaptırmış gerdan kanatına üstüme alınmayayım di mi öyle bi durum yok yani neticede senin eskiyi kandil simidi gibi çıtır çıtır yiyolar durumu birebir gerçek biliyorum da dedim bi acaba arada bi geliyo böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Carpe diem gibi bisidir Körpe dm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ya geçen yılbaşı ayrıldıktan üç ay sonra çatır çutur günah işlemiştik nefret ederim kendisinden ama işte durmaz insan hayvan olunca bu sene gene bi kaşındım yoklayayım dedim nişanlandım yazma falan dedi ama kezban işte sağı solu belli olmuyo ama ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Baskasinin ekmegine sulanma. Senin de basina gelir, haberin olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 benim başıma geldi zaten insan bi yerden sonra bozuyo işte yaşayıp görünce ha bi de seks lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Seks herkese lazim. Ama etik olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 abi kuyruk acısı hepimizde var. takmayacaksın tak açacaksın. yeni yıl geliyor abi, eski eskidi gitti, önümüzdeki maçlara bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 haklısın kardeşim neyse olm bütün pati dışarda yılbaşlarında ben de hazırlanıp kaçayım bariX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 kuyruk acısı değil hacım çok mutluyum bittiğinden beri kendime geldim kendimi buldum da canım çekti bi şimdi yani ne yalan söyliym dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar