Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SATLIK PS3 + move + bl. kulaklık + 50 oyun etc.

Seru

Öne çıkan mesajlar

selamlar millet

yadigarımı satıyorum. 2009'da mediamarkt'dan alınmış 80 gb fat kasadır. Kullanamayacağım için satmak istiyorum. Konsol'da hiçbir problem yoktur, şu ana kadar kasası temizlenmek için bile açılmadı. firmware yapılmamıştır şu an hangi versiyon bakmadım fakat 1 senedir kimse açmadığı için o halde duruyor. Yanında 50 oyun, Move ve yön aparatı, orijinal sony ps3 bluetooth kulaklık ve ekstra 1 kol ile beraber satıyorum. Ayrıca gitar da var fakat fotolarda yok talip olursa onu da teslim ederim. herşey için 1200 lira istiyorum, "Çok komiksin" "adamım kafayı yemişsin" gibi mesajlar bekliyorum fakat illa ki isteyen de olabilir. dolayısıyla pazarlık payı da olmadığı gibi almak isteyenler öm atabilir.

ilan ocak 10'da geçerliliğini yitiriyor bu arada.

retail oyunlar.

tanıtım için dağıtılan full oyunlar. artı olarak batman arkham city artbook ve oyunu.

move ve aparatı, bluetooth kulaklık ve 2 kol. siyah olan kolun sol analogdaki kauçuk mu diyorlar herneyse o çıktı fakat işlevinde herhangi bir problem yok. diğer kol az kullanılmış killzone 3'ün yanında gelen kol.

EDIK: oyunları tek tek satmıyorum ayrıca doğal olarak pseye kamera da var, belirtmemişim.

Sosyal ağlarda paylaş

isteyen olursa satarız yoksa kalsın. çok takılmıyorum :) ama ps3 olayına geç kalmış aldım mı şöyle oyunları vs hazır olsun ve korsana karşıyım diyen birisi varsa buyursun. :) fazla istemiyorum fakat ps4 var işte ps3'de korsan var bunları düşününce fiyat tabii ki yüksek gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...