Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Eşimin hala tek taşı yok. Sanırım olamaz da bu gidişle zaten. Önemli olan tek taşa bakmayan kadın bulmak esh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Dworgian said: ABİ ALLAH BELASINI VERSİN IPHONE UN BE. takılmışsınız iphone da iphone. Kendinize gelin bi. Taksit olayı sadece telefona mı kullanılıyor sadece lüks e mi gidiyor arkadaş. neyse ya. bir ben fakirim ve gidip tek taş fln alamıyorum diye ağlıyorum burada sanırım. üstat senin konuya yaklaşımın falso. fakirsen gene fakirsin sen, cebindeki kredi kartıyla ailene hediye alabiliyor olman senin fakir olmadığın anlamına gelmiyor. sadece normal şartlarda alamayacağın ya da almaman gereken şeyleri almak için sana bir fırsat penceresi açıyor bu meret o kadar. seneye hediyelerini kredi kartıyla almazsın, 3-5 ay önceden kenara para koyup alırsın. kredi kartının bu noktada sana faydası nedir anlayamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Bu arada, uzun zaman sonra, tartışmaktan keyif aldığım nadir topiklerden biri oldu bu. Topiki açana yeni yılda aspava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 taksiti kaldırıyorlarsa öncesine reset çeksinler o zaman onayım var. aksi takdirde 3klık televizyon pc alırken aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh veririm nakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Ayrica konu kesinlikle iphone. Cunku elektronikte sinirlama var :P 9 ay taksitle zeytinyagi alan var mi? Ya da balkupu seker? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Var la o mallar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Dworgian said: Eşimin hala tek taşı yok. Sanırım olamaz da bu gidişle zaten. Önemli olan tek taşa bakmayan kadın bulmak esh :P Tektas alacagima gidip iphone alirim abi. En azindan instagrami olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 İçim şişti ama yazmadan duramıyorum lol Taksit gereksiz? Evimde ses sistemim, güzel bir televizyonum, normale göre pahalı olan ama eşimin ütü işini kolaylaştıran bir ütüm, güzel beyaz eşyalarım var. Bunların hepsini taksitle ve zorlanmadan aldım. Hepsini nakit almam gerekse parça parça parça alıp daha geç sahip olacaktım. Gelir gider dengem de aynı olacaktı çünkü o tutarları kenara atıyor olacaktım bu ürünleri almak için. İşte bunu becerebilen insanın istediğini elde edip ödemesini sonra yapmasını engellemek gereksiz. Kredi kartını "sanki geri ödemeyecekmiş gibi bilinçsizce her halta kullanan cahil topluluk" engellense yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Esh said: En azindan instagrami olur. üzerinde ne var aşkımcılardan mısın sen de? fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Exodous said: Bu arada, uzun zaman sonra, tartışmaktan keyif aldığım nadir topiklerden biri oldu bu. Topiki açana yeni yılda aspava. oh kaptım dürümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Esh said: Ayrica konu kesinlikle iphone. Cunku elektronikte sinirlama var :P 9 ay taksitle zeytinyagi alan var mi? Ya da balkupu seker? zeytinyağını bir anda 50 kilo alıp taksitlendiren tanıdıklarım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Zeytinyagi gibi hemen uste cikiyosun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Aspava dürüm demek değildir be canım kardeşim. Aspava "allah, sağlık, para, aşk versin, amin" cümlesinin kısaltılmışıdır. Yıllar önce yazılmış bir Türk dedektiflik romanında geçer. ne yazık ki, şimdilerde dürümcü markası oldu. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 huyum kurusun :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Exodous said: Aspava dürüm demek değildir be canım kardeşim. Aspava "allah, sağlık, para, aşk versin, amin" cümlesinin kısaltılmışıdır. Yıllar önce yazılmış bir Türk dedektiflik romanında geçer. ne yazık ki, şimdilerde dürümcü markası oldu. 8-) burada dürüm ve malbuş popüler ya ondan gerçek anlamı ile aspava için teşekkür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Neyse gençler ben kaçar. Hanım ufaktan "1893 Veuve Clicquot"u soğutmuş, yanına Beluga havyarını çıkarmıştır. Malum geçen yıldan beri bu gece bunları yiyebilmek için para biriktiriyoruz. Haydi iyi yıllar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Dworgian said: artık global dünyadayız. hepimiz gördüğümüz güzel ürünleri istiyoruz. alamıyor olmamız ülkenin genel kötü durumundan ve sömürülmekten ibaret. diyorum size, yurt dışında fiyatları 3 4 kat arttırın ama maaşlar aynı kalsın bakalım neler olacak Fiyat niye artsin ki adam kendi uretio. Turkiye ne uretiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 afiet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Veuve cliqot cekilmis beyler. Basligi terketme zamani gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 GEd said: Dworgian said: artık global dünyadayız. hepimiz gördüğümüz güzel ürünleri istiyoruz. alamıyor olmamız ülkenin genel kötü durumundan ve sömürülmekten ibaret. diyorum size, yurt dışında fiyatları 3 4 kat arttırın ama maaşlar aynı kalsın bakalım neler olacak Fiyat niye artsin ki adam kendi uretio. Turkiye ne uretiyor? yani ödediğimiz vergiler fln normal hep. yine başa dönüyoruz. ok ben haksızım. oh olsun bize böylesi lazım. kendimizi bilelim lan. ne o öyle ekran kartı fln bilgisayar vs almak. otur işte oyna c2d ile i5 i7 neyine terbiesiz. üretio musun da almak istiosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Esh said: Veuve cliqot cekilmis beyler. Basligi terketme zamani gelmis düşün ben onun ne olduğunu bile bilmiyorum. sonra yok biz zengin değiliz bilmem ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Sampanya abi. Fransada sisesi 50€ falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 hmmm ben de sandım ki şişesi 1.000 fln diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Türkiye'de 1000 lira falandır zaten sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 doğru ya sadasjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar