Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

augmentin bid 1000mg antibiotic

Somon

Öne çıkan mesajlar

bu zamazingodan alıyorum 3. günüm 6 tane tükettim ama kullanmaya başladıgımdan beri hastalıgımı hissedemiyorum bile o derece gebertti beni

4 gündür 1 saniye uyuyamadım ne zaman uyumaya çalıssam titreme ve kaşıntı başlıyor
o kadar yorgun düşürüyor ki kendimi iyi hissedip hissetmedigimi bile bilmiyorum gitmiş doktor 14 tane yazmış birde hepsini bitirmem mümkün degil yani yapamam ambeleyim sürekli

yarıda bıraksam bu antibiyotiği bir sorun olur mu doktora gidip sormadan patiye danışayım dedim çünkü patide et var
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim kullanım sebebim birde nezleden bronşit başlangıcı
ateşim var diye gittim bunu yazdı manyak doktor
kendimi şey gibi hissediyorum narkozdan çıkınca mal olursun ya filmlerde fln aynen öleyim yokum yani

3 günde yaşadıgım yan etkiler şunlar

arada kaz spazmı
kaşıntı
bir anda bastıran terleme
baş dönmesi degilde ruhun vucuttan ayrılıp geri geldigindeki keşkül titremesi olması ayakta ( tansiyon galiba )
zombi gibi hissetme
ishalimsilik arada 3-5 fındık gördüm
iştahsızlık degil de yiyemiyorsum yani bi kova kfc söliyim dedim ama 2 tavuk yer bırakabilirim
vucudumu hissetmiyorum cogu zaman
bide vücüdum soguk
Sosyal ağlarda paylaş

her hasta olduğumda ağır, agumentin 1000mg alırım ve sonrasında 4. gün falan iyileşmiş olurum. çok geniş spektrumlu bir antibiyotik olduğu için bakteri bırakmıyor vucutta. ağzına sıçıyor insanın.
tam bir asshole olsan da çok geçmiş olsun kardeşim. endişe etme, kullanmaya devam et. yakında iyileşirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

işte sorun o iyileştiğini nasıl anlıyorsun
mesela şuanda ruhum bedennimin 15 santim arkasında sanki ben ekranıg örürken önce kulaklarımı sonra burnumu saçımıfln öle ekranı görüyorum

yani şuanda belki iyileştim hiçbirşeyim yok ama bu antibyotik vucuduu bitirdiginden halsizliginden bilmiyorum doktorda yok bugun hastanede bugunde alıp yarın gitmek istemiyorum anasını satim nese pati ahalisi yorumları ile gazı veriyor bana olmadı başka bir doktora gider ona danışıp bırakıayım
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

her hasta olduğumda ağır, agumentin 1000mg alırım ve sonrasında 4. gün falan iyileşmiş olurum. çok geniş spektrumlu bir antibiyotik olduğu için bakteri bırakmıyor vucutta. ağzına sıçıyor insanın.
tam bir asshole olsan da çok geçmiş olsun kardeşim. endişe etme, kullanmaya devam et. yakında iyileşirsin.

house md terk
Sosyal ağlarda paylaş

ulen hırto, prospektüsünde yazıyor. ne house u. doktor arkadaşım var benim. burada artistlik yapmak istesem ondan dinlediğim şeyleri götümden anlamış halimle bir wot döşerim. ömrünüzden dakikalar eksilir. kısaca söyledik işte prospektüste yazanı kabaca. ne hemen house terk.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

soyledigin etkenlerin antibiyotik nedeniyle oldugunu nereden biliyorsun?
ben de kullaniyorum farenjit oldugumda augmentin
4 gunde iyilestiriyor aksi taktirde 7-8 gun eziyet oluyor yasamak

prospektüsünde yazıyor çünkü
bunun dısında 4 ilaç daha kullanıyorum

parol
zrytec
nurofencold
bemiks b12 vitaman

*augmentin bid

augmentin hariç hiçbirinin yanetkisi benim yaşadıklarımı anlatmıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Somon said:

bu zamazingodan alıyorum 3. günüm 6 tane tükettim ama kullanmaya başladıgımdan beri hastalıgımı hissedemiyorum bile o derece gebertti beni

4 gündür 1 saniye uyuyamadım ne zaman uyumaya çalıssam titreme ve kaşıntı başlıyor
o kadar yorgun düşürüyor ki kendimi iyi hissedip hissetmedigimi bile bilmiyorum gitmiş doktor 14 tane yazmış birde hepsini bitirmem mümkün degil yani yapamam ambeleyim sürekli

yarıda bıraksam bu antibiyotiği bir sorun olur mu doktora gidip sormadan patiye danışayım dedim çünkü patide et var

günde 2k mg antibiotik veren doktor kim acaba ya

o ne abi günde 2?
Sosyal ağlarda paylaş

hayır hastalıgım kötü degildi yani okuyorum millet büyük enfeksiyonlarda fln kullanıyor iltihap akıntılarında fln ben nezleden bronşite dönüyordum ateşim vardı kesicek bişiyler istedim gidip 14 kapsül niye veriyor 1000lik 300lüklerinden fln verse hatta direk parol verse işimi görürmüş bu ne lan bu diğerleri tansiyon ile alakalı zaten

hastaneyi aradım doktor yarın gelicekmiş eczaneye gidip bir sorayım bırakayım mı diye olmadı doktorun numarasını alıp evini arıyacagım

not hastalık teşhisi nezlenin bronşite çevirmesi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...