Somon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bu zamazingodan alıyorum 3. günüm 6 tane tükettim ama kullanmaya başladıgımdan beri hastalıgımı hissedemiyorum bile o derece gebertti beni 4 gündür 1 saniye uyuyamadım ne zaman uyumaya çalıssam titreme ve kaşıntı başlıyor o kadar yorgun düşürüyor ki kendimi iyi hissedip hissetmedigimi bile bilmiyorum gitmiş doktor 14 tane yazmış birde hepsini bitirmem mümkün degil yani yapamam ambeleyim sürekli yarıda bıraksam bu antibiyotiği bir sorun olur mu doktora gidip sormadan patiye danışayım dedim çünkü patide et var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Bademcigim sistiginde yazarlardi bunu. Bi boka yariyo mu dersen bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Psikopat mısın birader 1000mg'lık antibiyotikten 2 tane alınır mı her gün? Augmentin diyorsun bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 az önce ben de aldım eczaneden 1 kutu, daha önce kullanmıştım kanal tedavisinden önce pek sorun yasamamıştım ama cipro var deli gibi ishal yapıyo arkadaşlarım da kullandı, herkes kanlı ishal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Barsak florasini bosaltiyoruz diyosunuz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ya benim kullanım sebebim birde nezleden bronşit başlangıcı ateşim var diye gittim bunu yazdı manyak doktor kendimi şey gibi hissediyorum narkozdan çıkınca mal olursun ya filmlerde fln aynen öleyim yokum yani 3 günde yaşadıgım yan etkiler şunlar arada kaz spazmı kaşıntı bir anda bastıran terleme baş dönmesi degilde ruhun vucuttan ayrılıp geri geldigindeki keşkül titremesi olması ayakta ( tansiyon galiba ) zombi gibi hissetme ishalimsilik arada 3-5 fındık gördüm iştahsızlık degil de yiyemiyorsum yani bi kova kfc söliyim dedim ama 2 tavuk yer bırakabilirim vucudumu hissetmiyorum cogu zaman bide vücüdum soguk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 her hasta olduğumda ağır, agumentin 1000mg alırım ve sonrasında 4. gün falan iyileşmiş olurum. çok geniş spektrumlu bir antibiyotik olduğu için bakteri bırakmıyor vucutta. ağzına sıçıyor insanın. tam bir asshole olsan da çok geçmiş olsun kardeşim. endişe etme, kullanmaya devam et. yakında iyileşirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 işte sorun o iyileştiğini nasıl anlıyorsun mesela şuanda ruhum bedennimin 15 santim arkasında sanki ben ekranıg örürken önce kulaklarımı sonra burnumu saçımıfln öle ekranı görüyorum yani şuanda belki iyileştim hiçbirşeyim yok ama bu antibyotik vucuduu bitirdiginden halsizliginden bilmiyorum doktorda yok bugun hastanede bugunde alıp yarın gitmek istemiyorum anasını satim nese pati ahalisi yorumları ile gazı veriyor bana olmadı başka bir doktora gider ona danışıp bırakıayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bu günde 2 tane kullanılıyor zaten ağır hastalıklarda da sen başka bir ilaç sor bence doktora. sana yaramadığı belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 soyledigin etkenlerin antibiyotik nedeniyle oldugunu nereden biliyorsun? ben de kullaniyorum farenjit oldugumda augmentin 4 gunde iyilestiriyor aksi taktirde 7-8 gun eziyet oluyor yasamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 chrome said: her hasta olduğumda ağır, agumentin 1000mg alırım ve sonrasında 4. gün falan iyileşmiş olurum. çok geniş spektrumlu bir antibiyotik olduğu için bakteri bırakmıyor vucutta. ağzına sıçıyor insanın. tam bir asshole olsan da çok geçmiş olsun kardeşim. endişe etme, kullanmaya devam et. yakında iyileşirsin. house md terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 antibiyotiği yarıda bırakmayın lan, sonra daha da azıtıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 dişim iltihaplanınca içiyorum ben bi tane ertesi güne gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Asteroth said: Psikopat mısın birader 1000mg'lık antibiyotikten 2 tane alınır mı her gün? Augmentin diyorsun bir de. çoğu antibiyotik 12 saatte 1 kullanılıyor bazıları 24 saatte 1 etken maddenin yarılanma süreleriyle alakalı o diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ulen hırto, prospektüsünde yazıyor. ne house u. doktor arkadaşım var benim. burada artistlik yapmak istesem ondan dinlediğim şeyleri götümden anlamış halimle bir wot döşerim. ömrünüzden dakikalar eksilir. kısaca söyledik işte prospektüste yazanı kabaca. ne hemen house terk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 yarıda bırakılan antibiyotik fena is. direk superenfeksiyon yollarına bas koyarsın sonra bundan 3 er 3 er 2 hafta icmek zorunda kalırsın doktor ne kadar dediyse kullan alerjik bi reaksiyon gostermedigin surece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 beyler adamın doktor arkadaşı varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Fistan said: soyledigin etkenlerin antibiyotik nedeniyle oldugunu nereden biliyorsun? ben de kullaniyorum farenjit oldugumda augmentin 4 gunde iyilestiriyor aksi taktirde 7-8 gun eziyet oluyor yasamak prospektüsünde yazıyor çünkü bunun dısında 4 ilaç daha kullanıyorum parol zrytec nurofencold bemiks b12 vitaman *augmentin bid augmentin hariç hiçbirinin yanetkisi benim yaşadıklarımı anlatmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bildiğim kadarıyla antibiyotik grupları insandan insana değişmek koşulu ile dokunabiliyor unuttum şimdi bana dokunan grubu ama küçükken antibiyotikten zehirlenmişliğim var midem filan yıkanmıştı işin doğrusunu yap abi buraya soracağına git doktoruna sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 arkadaş mı yarıştırcaz lan burda şimdi hırto demişsin ayrıca umarım banlanırsın ve arkandan konuşuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Somon said: bu zamazingodan alıyorum 3. günüm 6 tane tükettim ama kullanmaya başladıgımdan beri hastalıgımı hissedemiyorum bile o derece gebertti beni 4 gündür 1 saniye uyuyamadım ne zaman uyumaya çalıssam titreme ve kaşıntı başlıyor o kadar yorgun düşürüyor ki kendimi iyi hissedip hissetmedigimi bile bilmiyorum gitmiş doktor 14 tane yazmış birde hepsini bitirmem mümkün degil yani yapamam ambeleyim sürekli yarıda bıraksam bu antibiyotiği bir sorun olur mu doktora gidip sormadan patiye danışayım dedim çünkü patide et var günde 2k mg antibiotik veren doktor kim acaba ya o ne abi günde 2? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 abi 2k tuhaf birşey değil yazıp duruyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 şu vakte kadar en ağır hastalığımda günde 1k verildi bana. genelde günde 500x2, 500x1 750x1 verilir 2k gün ilk defa duydum kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 hayır hastalıgım kötü degildi yani okuyorum millet büyük enfeksiyonlarda fln kullanıyor iltihap akıntılarında fln ben nezleden bronşite dönüyordum ateşim vardı kesicek bişiyler istedim gidip 14 kapsül niye veriyor 1000lik 300lüklerinden fln verse hatta direk parol verse işimi görürmüş bu ne lan bu diğerleri tansiyon ile alakalı zaten hastaneyi aradım doktor yarın gelicekmiş eczaneye gidip bir sorayım bırakayım mı diye olmadı doktorun numarasını alıp evini arıyacagım not hastalık teşhisi nezlenin bronşite çevirmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 direk başka doktora sor aynı hastaneden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar