Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage Nerf!!!

GladricSpirit

Öne çıkan mesajlar

gecmis olsun.. polymorph buyusunun suresi 15 saniyeye dusuruldu zaten duman poly iken ne kadar hizli hp regen oldugunu biliyodur mage arkadaslar. su anda durum cok kotu oldu poly yaptiginiz adami resmen heal etmis oluyosunuz cunku sizin 15 saniyede pek bisi yapma sansiniz yok fakat dusmaninizin full hp cikicagi garanti. (evet o kadar hizli hp regen oluyo)

daha yeni basladim buyuk bi hevesle biraz uzdu beni bu tabi ama yoluma devam edicem mage ile neyse iste boyle.. daha ne nerfler goruruz :)
Sosyal ağlarda paylaş

günaydın..
aynı zamanda fear ve sap[dooru hatırlıyorum demi:)]'da deiştirildi..[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 22 Aralık 2004 16:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten mage de 2vs1 de ikisini birden kesemesin. Eskiden kesebilirdi birine poly atıp diğerini keserek. Şimdi poly nin olayı hunterların petlerine falan atılır. Zaten petlerde çok uzun kalıyor yine sanırım.
Bide- yaratık gelirse lvl kasarken onlardan birini koyun yaparsınız ehaueha :)

O kadar etkilemez dediğim gibi çünkü dmg aldığında poly bozuluyordu.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

15 saniyelik bir cooldown, warrior & roguelari uzakta tutmamizi saglayan totem icin buyuk bir nerf.

hani totemi yok etmen 5 saniye surdu diyelim (totemi yok edip etkisinin gecmesi yani), 10 saniye icinde koyacagin dmg buyuk bir avantaj. 2 charim var yani sadece shaman yok. (bi de paladin var)

tabii, bu demek degildir ki shamanlar artik warrior & rogue yiyemeyecek, yok, frost nova resist edilmedigi surece hala yavaslatir. ama nerf istiyodunuz gayet manyak bir nerf yedik iste. bence yerinde de oldu yani. kendimden 3 level yuksek warriorlari yenmekten sklmistim ;p simdi denedim olmadi mesela ;p[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.

Sosyal ağlarda paylaş

Genel olarak kotu gozukuyor ama zaten 15 sn'den once koymuyordunuz toteminizi, ama shaman'larin rakipten kurtulma sansi daha da azaldi (ki zaten azdi; bkz diger classlardaki poly, fear, stun, mind control, entg. root) , sadece shock'la azaltip pot icip kacabilirsiniz.. Ancak diger classlarinda bu tur spelleri nerflendigi icin dengede.. Hatta shamanlar icin daha iyi oldu da denebilir..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jadelith, 23 Aralık 2004 00:54 tarihinde demiş ki:
15 saniyelik bir cooldown, warrior & roguelari uzakta tutmamizi saglayan totem icin buyuk bir nerf

Evet rogue ve warriorlar'a karşı kullanılan ve çok önemli avantaj sağlayan bir totem bu ama kaçarken hareket halinde bile bu totem bırakılabiliyor ve zaten totem etkilediği alan içerisindeki rogue ve warrior'un hızı yavaşlıyor bu da shaman'ın arayı açmasını hatta ghost wolf olup kolaylıkla kaçması için yeterli süreyi veriyor. Kısacası nerf söz konusu değil asıl nerf rogue'lara geldi. 2 kişiyi kesebilmemiz için çok yararlı olan sap 45sn den 15snye düşürüldü. Ve 15snde birini kesmek için rogue'un çok hızlı hareket etmesi ve rakibine hareket şansı vermemesine bağlı ki bu da çok zor. Poly'in süresinin indirilmesi mageler için dezavantaj ama alan büyüleri ve frost yeteneği sayesinde mage'ler bu açıklarınnı kapayabilirler. Ama sap hemen hemen önemsiz hale geld, zaten combatta kullanılamıyordu. Fear ise 20 snden 15'e düşürüldü ki 5sn diğerlerine kıyasla daha az önemli gözükmekte bence.
Sosyal ağlarda paylaş

eh kacmak derken pvp sirasinda uzaklasmaktan bahsediyodum. yani mesela shocklarin 8sn lik araliginda kacmak gibin. amacin pvpden kacmaksa, eh zaten shamanlarin ghost wolfu onun icin var.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
OffChu, 24 Aralık 2004 09:52 tarihinde demiş ki:
Bu arada frost nova nın açıklamasıda değişmiş.

said:
Blasts enemies near the caster for X to Y cold damage and freezes them in place for up to 8 sec. Damage caused may interrupt the effect

oyle diyo ama oyun icinde su anda oyle bi duruma rastlamadim 4 5 mob ustumdeyken bicok kez kullandim bu buyuyu hic birinde interrupt olmadim.
Sosyal ağlarda paylaş

ben balliyim o zaman hehe ama cidden daha hic olmadi yani cok siklikla kullandigim bi buyu degil belki ondandir cogu mob mage e dokunamadan oluyo ama 2 3 tane geldiklerinde o buyuyu kullanmak durumunda oluyo e tabi solo lvllarkende 2 3 tane mob cok nadir geliyo o yuzden sik kullanmiyorum bide seyi sorayim bari.. interrupt oldugunda cooldown bekelemn gerekiyomu buyuyu kullanmismi sayiyo yoksa hemen re cast edebiliyomusun?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OffChu, 24 Aralık 2004 10:20 tarihinde demiş ki:
Frost nova dan etkilenen birine vurunca frost nova dan çıkabiliyor. Zaten 25sec cooldown ı var büyünün.

pardon ya ben yanlis okumusum :( 4 gunde 7 saat uyku uyuyunca boyle oluyo insan de dmg hic bi sekilde vuramazsinki zaten (istek disi) fireball un ardindan verdigi ufak dmg lar haric
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...