Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft RPG

shapshal

Öne çıkan mesajlar

Bikaç yerde starcraftin masaüstü rpg oyunu hakkında kitap/zımbırtı gördüm. starcraft de hoş bi dünya. bilgisi olan var mı sistemle ilgili? d20 mi kullanıyor,kaliteli mi vs.?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

eski alternity versiyonu çok güzel ama büyük boşluklar var, oynamak zor olur. Mesela kitapta bir şarjörün kaç mermi aldığı yazmıyor, bu tip detayları oturup ayarlaman gerekebilir. Gerçi aktif oynayan her zaman daha iyi bilir.[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum.
All hail The lord and master Foamy the Squirrel
]All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş'ta Sihir'de 1999 yada 2000 yılında bir ara gruplarla oynanmıştı, Özgür başta olmak üzere bir kaç diem'in ayrı ayrı rol aldığı bir oyun oldu, 5-6'şarlıktan 4-5 grup oynadı. Pilotlar, kara birlikleri ve marine'lerdne oluşan. Hatta herkes t-shirt yaptırmıştı rütbesine göre, ki birbirimize rütbeler ile hitap ediyorduk.

Gelelim oyuna, oyun alternity kural düzenini taşıyordu ben oynadığımda, bir diem için durmadan sayılar ile uğraşması gerekli idi, ne olsa laser yemek ile kılıç darbesi yemek farklı oluyor.

Kısa zamanda öldüğüm, ölmeden önce de kolum koptuğu için adam gibi savaşamadım. Koluma protez taktıracak kadar param da olmayınca en kısa şekilde öldüm çünkü diğer kolumla attığım her atşa - alıyordum..

Hatıralar işte....

Oynamanızı tavsiye derim, farklılık olur.
Sosyal ağlarda paylaş

peki oynamak için gerekli olan malzemeleri nereden bulabilirim ?
(core rulebook vs.)[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

Starcraft'ın kendine ait bir kitabı var bildiğim kadarı ile ayrıca çok keyifli bir oyun sunar genelde oynayan ve oynatan kişiye...
Ghost oynamak ayrı bir keyiftir...

Saygılarımla...[signature][hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat...
Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta,
sana ve senin derinliklerine bakar...
Sosyal ağlarda paylaş

alternity için yapılmış starcraft kitabı vardır kitabı pdf olarak bulabilirsiniz nasıl bulacağınızı da bana özel mesajdan sorun...

ama oynamak istiyorsanız alternity kitabı da lazımdır çünkü starcraft ın kitabında bir çok şeyin sadece ismi yazar özellikleri için alternity kitabına bakmanız gerekir.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

Biz Starcraft ın RpG sini kafadan sıkarak oynamıştık zevkli olmuştu taki dm kafayı yiyip karşımıza muta sürüsü çıkartana kadar.[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Sosyal ağlarda paylaş

güzel de ben hala oynatıcak sistem bilmiyorum :([signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Golge-i_Khan, 08 Aralık 2004 02:18 tarihinde demiş ki:
said:
shapshal, 03 Aralık 2004 15:17 tarihinde demiş ki:
güzel de ben hala oynatıcak sistem bilmiyorum :(

ben ne diyeceğimi biliyorum ya ...
neyse : )

söyle yararlanalım abuk bişi demişsek düzeltelim?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...