Wolas Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Tayland da son moda penisli kilot ile artık daha güvendesiniz Tecavüzsavar: Penisli külot Taciz ve tecavüz edilmekten korkan kadınların, erkeklerin sarkıntılık etmelerinden kurtulmak için, içinde penis bulunan külot, külotlu çorap ve eteklere ilgi göstermeye başladıkları bildirildi. Headmuns Security Pants firması tarafından reklam filmi hazırlanan ve satılan külotlar Danimarka’da da büyük ilgi çekti. Save your pussy', 'Save your Clitoris' cümleleriyle reklamı yapılan ve satışa çıkarılan külotları kullanan kadınları gören erkekler "söz konusu genç kadını görünce içimden sevişmek geldi ama önden bakıp penisi fark edince tüm hislerim yok oldu" diyerek, külotun etkisini ortaya koydu., http://www.radikal.com.tr/fotogaleri/hayat/tecavuzsavar_penisli_kulot-1168455-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 welcome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 penisi gören paticik'e konu açmaya geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 sen alışık olabilirsin, benim pek ilgi alanım değil garip geldi paylaşayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 fark etmez penislisiyle de çıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 kadınlar ilgi alanın değilse ben napayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Savulmustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 külotmuş ben kilot saniyordum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar