Llama Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 senko said: dur abi sakin evlilik cocuk, sana bana gore degil. niye len evlenmeyim mi ben bırakmam lazım artık bu ortamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ben birakmis haldeyim angara da inan birakinca hayat bi boka benzemio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Bence siz birbiriniz ile evlenin çok yakışıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 evlenmek iyidir :D 23 yasında evlendim şuan kız 4 yaşına giricek şubatta. ben 40 yaşındayken. kızım arkadaşım gibi olucak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 playboylar rahatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Masakari said: Bence siz birbiriniz ile evlenin çok yakışıyorsunuz llama istese ben dunden raziyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 HocaEfendi said: evlenmek iyidir :D 23 yasında evlendim şuan kız 4 yaşına giricek şubatta. ben 40 yaşındayken. kızım arkadaşım gibi olucak :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 şaka maka bende o potansiyel yoktu. bi an önce evlendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 :D adamsın hocaefendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 eheh. güzeldir güzeldir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 23te evlenmek buyuk cesaret yalniz ya hll hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 29 yaşındayım bekarım ve mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 senko said: 23te evlenmek buyuk cesaret yalniz ya hll hakikaten. kaybedecek bişi yoktu. kazanacakta bişi yoktu. bi deniyim dedim tuttu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Abi ben atayım benim kızın yeni resimlerini de gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 allah analı babalı büyütsün.. şuan ne güzel kokuyordur o.. bebek kokusu gibi koku yok bol bol kokla. 1 yaşını geçtimi o güzel koku kayboluyor.yerine farklı kokular geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 evlilik hadi neyse de çocuk olayını anlamak imkansız abi yok yani deniyorum anlamaya çalışıyorum ama olmuyor bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 çocuğunun fotosunu public forumda paylaşmak paha biçilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 baba pati titleını verin artık yahu adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Vay abi. Sağlıklı, mutlu, ömrü uzun olsun. Güzelmiş minik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 KehKeh said: çocuğunun fotosunu public forumda paylaşmak paha biçilemez herseyimiz public olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ben her gün kedi uyutuyorum öyle, o da benim çocuğum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Valla kanımca o kadar çok çocuk sevgisi oluşmuş ki bende, ilk resme baktığımda bile çok şirin geldi :) Oğlum yapsa, güler, yapmaması için ona tatlı sert kızar ve etrafı temizlerdim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 irem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 çocuk risk abi, ne olacağı belli değil. binbir türlü sıkıntı, dert şu bu. niye? içgüdüsel, toplumsal, başkasının çocuğunu görüp sevmeler, babasının oğlu tripleri vesaire. yeni nesil nasıl evliliği mantıksız görüyorsa, çocuk işinde de aynı şekilde düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar