Phillamon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Siz olsanız hangi modeli tercih edersiniz? IPS-LED: 21.5" VX229H 466 TL LED: 23.6" VN247H 486 TL Ortak özellikler: [list] [*] Kontrast Oranı [*] Parlaklık [*] HDMI sayısı [/list] Farklılıklar: [list] [*] Tepki süresi ( IPS: 5 ms / LED: 1ms ) [/list] Bilgisayarı genel olarak oyun amaçlı kullanıyorum. Fiyatları hemen hemen aynı. Tepki süresindeki bu kadar fark önemli midir? IPS ekran için biraz daha beklenmeli midir? Önerileriniz için şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 500 tl'ye 1 ms monitör? o pek olası gelmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Kendi sitesindeki bilgi de aynı, fiyat da ortada, mağaza stoklarında da var. ASUS resmi sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 asus vn247h nin türkiye fiyatı ilginç bir şekilde yurtdışı ile aynı hatta genel olarak daha düşük. bahsi geçen monitörü dün aldım gayet memnunum. şansıma ışık sızması belası, ölü piksel falan çıkmadı bana gfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar