Valeron Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 beyler eğitime açmıştım haftalar evvelde bakanı az olduğu için pek bişi yaramadı modlar 3-5 gün müsade etsinde burda da kalsın acil bi finans ödevim var anlayan eden varsa bi baksın gözünüzü seviyim contribution margin falan yapıp çözülmesi lazım allah aşkına bi bakın ya http://u1312.hizliresim.com/1j/x/w0188.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 2003 yılında üye olmuşsun utanmadan bir de böyle bir başlık açıyorsun. yaşamış, yaşayan tüm modları adminleri, karakediyi, athea'yı, popeye'ı HERKESİ GÖREVE DAVET EDİYORUM. BU İSTİKLAL SAVAŞINI KAZANACAĞIZ. BİL Kİ İNİNE GİRİP DİDİK DİDİK EDECEĞİZ VE O FİNANSTA YAPILAN YOLSUZLUKLARI ORTAYA ÇIKARACAĞIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 MUSLUMAN UYUUMAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 linear programming mi oluyor bu val ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 BU ADAMA BU MESAJI BÖYLE TOPİCLER YAZDIRDI § 15 Feb 2007, 19:51 [ Özel Mesaj ] [ Albüm ] Herkese merhaba, Çoğunuzla uzun zamandır birlikteyiz. Ufak bir "UO" döküman sitesi olan Ultimatr ile başlayan maceramız, paticik.com'a dek büyüyerek gelişti. Ne güzel ki yeniden birlikteyiz. Yalnız benim yaş haddinden dolayı, emekli olma zamanım geldi. Siteyi, kodlarını, tasarımını, veritabanını, site domain (alanadı), vs vs vs aman işte site ile ilgili herşeyi; dynamick, zegna ve ekibine devretmiş durumdayım. Benim gidişimle birlikte, ilk kuşak yetkililerin hepsi siteden ayrılmış oluyor. Bizim hikayemiz buraya kadar. Bundan sonrası artık sizlerin maceranız. uzun lafın kısası, biz bu diyardan gider olduk, geride kalanlara selam olsun. kalın selametle. ------------- karakedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 elacım sakinleş gel bi su iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 yok abi finans ödevi die geçio düz üretim planlaması aslında çok basitte ben bi algılayamadım şunu. allah aşkına diyorum makara yapmayında biliosanız bi yardım edin ya. mağdurum diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 linear programming konusu bu galiba, optimizasyon alıyorum ben de bu dönem. pek sevemedim dersi 0 gibi bir şeyim ama burda yapman gereken önce problemin modelini yazman, sonra çözmen. 2,3,4 no lu şıklar için yorum yapmanı istemiş o yüzden bi programa çözdürsen daha iyi galiba valeron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 egiime acmissan bi daha buraya niye konu aciyosun birader yoksa orda cevabi burda bekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 abi yok direk finans sorusu programming falan diil yani kendim çözmem lazm programla değil. eğitime bakan insan sayısıyla buraya bakan insan sayısı aynı olmadığı için ve acil bi vaziyet olduğu için yazdım. bu kadar dert olucak ne var üstüne vazife olan olmayan herkes bi yorum yaptı nereye konu açtığımla ilgili. madem öyle kapatsın o zaman modlar size dokunan kısmı ne onu çözemedim. maksat sırf yorum yazmak olsun. fistan sana da yakıştıramadım açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 said: ...in order to maximize profit and optimally use its scarce resources.. hay allah (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=wfpQodxUWMU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Profit margin per kg bul once her urun icin Ona göre kilo basina en çok profit getirenden en az getirene göre sirala iste. Break even falan biliyosundur. telden yaziyorum kastiramadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Bulamazsan öm at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 ÖBEB OKEK işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 zep bi öm yi boşaltsana abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 zep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 fıstıkçı şahap yöntemiyle çözebilirsin bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Valeron said: zep boşalttım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar