Pluton Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Daha önceki hostum linux pleskti. Sonra bambaşka bir hosta geçtim buda linux cpanel. Ancak daha önce türkçe karakterli resimlerde sorun çıkarmayan plesk panelde şimdi tr karakterli resimler sorun çıkarır oldu. Bunu htaccess düzeltebileceğime inanıyorum. Cpanelin tr karakterli resimleri görmesini nasıl sağlarım bilgisi olan var mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 db yi utf8 yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Gaboo said: db yi utf8 yap Yaptım yemedi. İlk onu denemiştim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 DB UTF-8 değilken girilen veriler DB'yi UTF-8 yaptktan sonra bozulabiliyo, UTF-8 yaptıktan sonra yeni kayıt yapıp düzgün mü diye bi bak, eğer düzgünse diğer kayıtları elle (query, panel, vs.) düzeltmek gerekecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar