Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlgiç kokular,

felixxx

Öne çıkan mesajlar

said:
DeSo, 23 Aralık 2004 20:04 tarihinde demiş ki:
gaz, benzin, mazot, oje, uhu, bali

pS: evet tinerciyim :D

Ben tinerci değilim ama benimde çok hoşuma gidiyor bu kokular.
Galiba kansızlarda oluyor bu .[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Sosyal ağlarda paylaş

hiç beklemediğim bi anda gelip, beni bulunduğum yerden alıp taaa çocukluğuma, taaa uzaklara taaa hatıralara götüren kokular.
Bunlar herhangi bi koku olabilir, inanılmaz çağrışımlar yaptırıyo kokular bana. bi anda alıp götürüyo. Ben o kokuları severim.[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki?
ben seninle gülmüşüm..
Sosyal ağlarda paylaş

mmm bok kokusunu tek geçerim :D
ama en sevdiim koku aslında yemek kokularıdır yeterki koksun[signature][hline]John_Petrucci, 03 Kasım 2004 20:11 tarihinde demiş ki:
Bide Nükleer başlıklı kız var o daha iyi bence...
If Lıfe IS A MIRACLE THEN WHY IS EVERYONE SO BREAKBLE
---Noname-- THE SHADOWLORD OF THE UNDEAD WORLD
LETS DANCE ALL AROUND
UNTIL WE PUKE AROUND
Sosyal ağlarda paylaş

Pipo kokusu.
Tatilden dönüşte, eve ilk girişte burna gelen o koku(havasızlık kokusu ama benim için eve dönmekle eşdeğer)
Kız arkadaşının kokusu.
Kahve kokusu, hele yeni çekilmiş Türk kahvesi kokusu.
Rakı kokusuuu, anasooon kokusuu, öpüjeeeeem.
Toprak kokusu kadar, orman kokusu, ağaç kokusu. Bu çam ormanlarının yağmurda bir çam kokusu olur ya, o işte.
Kesilmiş ağacın kokusu.

Öte yandan maketçilik yüzünden tiner kokusu, yapıştırıcı kokusu, boya kokusu, öf ki ne öf.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Sosyal ağlarda paylaş

Kahve kokusunun hastasıyım....

kadıköyde caminin ordaki otobüs durağına doğru bi kahveci var ohhh misss diye tam içinize çekmeye başlıyosunuz kokuyu ki tam yandaki peynircinin ekşimsi peynir kokusu geliyor burnunuza ve vazgeçiyosunuz...[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil
Sosyal ağlarda paylaş

Kaliteli yaprak (defter,kitap v.s) çok hoşuma gidiyor,zaten sadece koklamak için alıyorum kullanmak bana göre deyil.Benzin kokusuna tav oluyorum süper birşey.Alkol kokusuna ise deliriyorum hepsinin kokusu ayrı bir yerden yaralıyor beni ve tabikide en güzel koku ten kokusu olsa gerek..[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Sosyal ağlarda paylaş

Kahve kokusu +1 Bayılırım o kokuya sinirlerimi gevsetiyo ya bi rahatlıyorum soyle.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...