Mix Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 portakal kokusu kibritin yandıgı sırada ortaya çıkan koku[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: DeSo, 23 Aralık 2004 20:04 tarihinde demiş ki: gaz, benzin, mazot, oje, uhu, bali pS: evet tinerciyim :D Ben tinerci değilim ama benimde çok hoşuma gidiyor bu kokular. Galiba kansızlarda oluyor bu .[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 b.k kokusu[signature][hline] Seni Seviyorum Evanescence [b][i] Yok yok olunca var olur... Asigo 64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 favorilerim osuruk kokusu özellikle kendim osurduğum zaman bi de benzin ve uhu kokusu bunların hastasıyımdır[signature][hline]Müslüm Gürses ile başka bir arabeskçi arasında geçen dialog ; Başka arabeskçi:Ben arabeskin peygamberiyim. Müslüm Gürses:Ben öyle bir peygamber göndermedim. Öhöm bakınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 yeni boosterdan çıkmış magic kartı kokusu[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Evt kendi osturuunun kokusuda adama hoş geliyot[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: thanatos, 23 Aralık 2004 19:45 tarihinde demiş ki: yagmur yagmaya basladiktan hemen sonraki toprak kokusu. tek geçerim.[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 fotokopiden çıkmış kağıt kokusu ve yağmurdan sonraki toprak kokusu.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 yeni alınan şeyler gerçekten bi garip kokuyor :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 101) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 bir de magic the gathering kartlarının kokusu vardır poşetten çıktıktan sonraki... Kanımca oyuna bağımlılığı sağlayan öğe o kokudur.[signature][hline]bir akademik intihar timsali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 hiç beklemediğim bi anda gelip, beni bulunduğum yerden alıp taaa çocukluğuma, taaa uzaklara taaa hatıralara götüren kokular. Bunlar herhangi bi koku olabilir, inanılmaz çağrışımlar yaptırıyo kokular bana. bi anda alıp götürüyo. Ben o kokuları severim.[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: Predator-, 23 Aralık 2004 19:58 tarihinde demiş ki: apartman yıkandıktan sonraki koku. inanılmaz hoş geliyo bana mis gibi Potansiyel bir kundakçı var galiba.[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 mmm bok kokusunu tek geçerim :D ama en sevdiim koku aslında yemek kokularıdır yeterki koksun[signature][hline]John_Petrucci, 03 Kasım 2004 20:11 tarihinde demiş ki: Bide Nükleer başlıklı kız var o daha iyi bence... If Lıfe IS A MIRACLE THEN WHY IS EVERYONE SO BREAKBLE ---Noname-- THE SHADOWLORD OF THE UNDEAD WORLD LETS DANCE ALL AROUND UNTIL WE PUKE AROUND Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 dergi,tiner,uhu kokusu bayılırım[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Pipo kokusu. Tatilden dönüşte, eve ilk girişte burna gelen o koku(havasızlık kokusu ama benim için eve dönmekle eşdeğer) Kız arkadaşının kokusu. Kahve kokusu, hele yeni çekilmiş Türk kahvesi kokusu. Rakı kokusuuu, anasooon kokusuu, öpüjeeeeem. Toprak kokusu kadar, orman kokusu, ağaç kokusu. Bu çam ormanlarının yağmurda bir çam kokusu olur ya, o işte. Kesilmiş ağacın kokusu. Öte yandan maketçilik yüzünden tiner kokusu, yapıştırıcı kokusu, boya kokusu, öf ki ne öf.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Kösele ayakkabı kokusu[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 3 M kokusu... hertürlü 3m ürününde o firmaya has bi koku var ..nasi annatsam bilmiom .. post it den tutunda disketine kadar ... oyle işte[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Bir kitabı almadan önce içine burnumu sokarım mutlaka :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: nuki, 23 Aralık 2004 21:18 tarihinde demiş ki: yeni boosterdan çıkmış magic kartı kokusu üstüne tanimam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Kahve kokusunun hastasıyım.... kadıköyde caminin ordaki otobüs durağına doğru bi kahveci var ohhh misss diye tam içinize çekmeye başlıyosunuz kokuyu ki tam yandaki peynircinin ekşimsi peynir kokusu geliyor burnunuza ve vazgeçiyosunuz...[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Kaliteli yaprak (defter,kitap v.s) çok hoşuma gidiyor,zaten sadece koklamak için alıyorum kullanmak bana göre deyil.Benzin kokusuna tav oluyorum süper birşey.Alkol kokusuna ise deliriyorum hepsinin kokusu ayrı bir yerden yaralıyor beni ve tabikide en güzel koku ten kokusu olsa gerek..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: DeSo, 23 Aralık 2004 20:04 tarihinde demiş ki: gaz, benzin, mazot, oje, uhu, bali pS: evet tinerciyim :D uhauhauhua +1[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 insan kokusuna zaafım var. arkadaşım olan herkesi koklarım ben , aklımda da kalır kokuları. günlerin bile kokusu vardır benim için.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Kahve kokusu +1 Bayılırım o kokuya sinirlerimi gevsetiyo ya bi rahatlıyorum soyle.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 tabiki pok kokusu ondan ilginci war mı???[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar