heroLion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: hella, 20 Haziran 2003 11:26 tarihinde demiş ki: Orjinal, eski mini'ler daha güzeldi bence =) VW'nin New Beetle'ı yapması gibi saçma bi fikirdi =)[hline]G-power a.k.a gehena [Bu mesaj hella tarafından 20 June 2003 13:39 tarihinde değiştirilmiştir] walla bencede arakadasım haklı o otomobillerin bi efsanevi yonu wardı bunu markaların para icin yeniden uretmesi biraz kotu...[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: tunch, 21 Aralık 2004 00:19 tarihinde demiş ki: 200 beygirlik motoru koy bakalım ona ondan sonra o motoru deniyim derken bide kaza yap. yukarda yazılanlardan sadece "tabut" tanımı aklında kalır. spor araba alıcaksan büyük alıcaksın. Süper haklı bir nokta. Ben zaten bu "tabutların" neden ısrarla yapıldığını veya modiflenip ufak araçların tabut haline getirildiğini anlamıyorum. Aha 106yı modifledin, 190la gidiyorsun. Kaydın yolda, nolcek? Ya da, acilen durman lazım... Nasıl duracaksın? Zaten bakarsanız, eskinin böyle acayip giden, sportif arabaları neredeyse etrafta hiç kalmamış (Bkz Renault Flash, çoğu takla attıkları kazalarda pert olmuş). Hala neden böyle çok merak ediyorum.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: hired_gun, 21 Aralık 2004 12:06 tarihinde demiş ki: "İTİCİ" yada "GEREKSİZ" yada " araba gibi araba yapmayi öğrensinler ne bu bolye oyuncak gibi üstelik de kolum gibi fiyati var , o paraya mazda MX5 aliniyo " sen hayatta yokken miniler vardı sanki mazisi 3-4 sene gibi konuşmuşsun bir sınıfa ismini vermiş tarz bir arabadır mini piyasada ufak pek cok araç var corsa,106,mini,uno... spor araçlardada pek cok mini sınıfında arabalar var arabanın ufaklıgı ona verecegin parayı degersiz kılıp büyük araç alırım daha iyi diyerek büyüklük ile degeri ölçülüyorsa ohoo..[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 bonibon[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Tabut İğrenç Tiksinç Çirkin[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 tam benlik. bmw 1 serisi de mukemmel. o da tam benlik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Her üniversite otoparkında 5-10 tane görüyorum bunlardan, hiç kullanmadım ama iç dizaynı güzel geldi, dış ise bana göre değil. Bugün arkadaşın TT'sini kullanma fırsatım oldu minik olmasına ragmen çok rahat bir araba hava yapmak istiyorsanız mini yalan olur TT alın bütün bakışlar sizin üzerinizde :) Motor desen Mini ile karşılaştırılmaz bile, 4. viteste bile çok atak kalkıyor araba.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar