Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 türkiye den yerli alamayınca avrupa daki genç yerlilere yöneldik mecburen.bugün serdar aziz i istesek en az 10m isterler ki koray ondan çok daha iyi bir oyuncu
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 rannochia olmamış :( gerçi milliyet haberi ama oda italyan basınından almış http://skorer.milliyet.com.tr/galatasaray-a-rannochia-dan-kotu/galatasaray/detay/1829078/default.htm
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Lan hepiniz de Koray uzmanı kesildiniz, kaç maçta 11 çıktı da kaç maçını izlediniz olm ahah Aç gibi topluyor GS, batışı daha şenlikli olacak iyi toplasın, ben kenarda çürüyecek gençlere üzülüyorum asıl. Gelişimini tamamlamadan potansiyelle gelip, güdük kalıp geri gidecekler geldikleri yerlere. Bizim alt mahallede bi velet var 10 yaşında çok cevval top sektiriyor, onu da bi görsün Mancini, belki beğenir kurtarır çocuğun aileyi de zengin eder sdf
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 BulletRide said: Para verip alanlar düşünsün Emre FBye ilk geldiğinde çok faydalı oynadı AMye gidene kadar, Alexlen beraber en önemli adamdı ortada. AMden geldi sonra sakatlığı iyice azdı, AMden gelirken 250k gibi bir para ödendi sadece, para mı 250k lol Siz Emreylen Okanı en deli zamanlarında beleşe kaptırdınız, GS camiasına nekadar koyduğunu herkes biliyor, saçma yani şu dediğin.
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 BulletRide said: Para verip alanlar düşünsün Bizim GSforex'i yöneten Tacirler Yatırım 13 milyon liraya 4.5 yıllık sponsorlarımızdan biri olmuş. Sponsor akıyor resmen Abi tacirler yatırımda çalıştım. Şirket eleman çıkartıp duruyodu. Nasıl bu kadar büyük bi yatırım yaptılar bilmiyorum. Fx için tercih edilmemesi en büyük problemiydi.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Esnaf said: manisaspor dan oğuzhan kayar ı da almışız.18 yaşındaymış. http://skorer.milliyet.com.tr/oguzhan-kayar-galatasaray-da/galatasaray/detay/1828872/default.htm abi topluyoruz da 2 milyon bonservis vermişiz
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 2 milyon ne? Dövizler arasında katsayı farkları varken doğru aktarmak lazım, 500.000 euro gibi bir yetiştirme bedeli verildi bildiğim kadarıyla
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Ben FM oynarken böyle yapıyorum, wonderkitleri topluyorum ehehe, çok eğlenceli.
Cons Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Sağlık kontrolünden geçti! Galatasaray, Borussia Dortmund'dan transfer ettiği genç stoper Koray Günter'i Liv Hospital'da sağlık kontrolünden geçirdi. 29 Ocak 2014 Çarşamba - 12:09 DHA Sağlık kontrolünden geçti! Bir gün önce gizlice İstanbul'a getirilen 19 yaşındaki stoper ile 4,5 yıllık sözleşme imzalandı. Koray'ın sağlık kontrolü de basından gizlendi. Dortmund'da forma şansı bulamayan ancak gelecek vaadeden Koray Günter için sarı kırmızılılar Alman Kulübüne 1 milyon euro ödedi. Koray Günter, Alman Milli Takımı'ın alt yaş gruplarında çok kez forma giyerken, bu transferin sarı kırmızılı kulüp tarafından neden açıklanmadığı da anlaşılamadı. Dany'nin Gaziantep'e kiralık olarak geri verilmesinin ardından, Koray'ın sarı kırmızılı savunmada şans bulabileceği düşünülüyor.
Cons Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 http://grossify.com/wp-content/uploads/2013/04/Gunther-and-the-Sunshine-Girls.jpg
Cons Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Endoğan Adili imzaladı ve kiralandı Galatasaray, İsviçre'nin Basel takımından Türk asıllı Endoğan Adili'yi transfer etti ve daha sonra İsviçre takımlarından Grashoppers'a kiraladı. 29 Ocak 2014 Çarşamba - 14:08 Radyospor Endoğan Adili imzaladı ve kiralandı Genç futbolcu Endoğan Adili, İstanbul'a geldi, kendisini sarı kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı ve gitti. Radyospor'un iddiasına göre; sarı kırmızılı kulüp genç orta saha oyuncusu transferiyle ilgili tüm işlemleri tamamladı. Fakat bu dönem için direkt oynama şansı az olduğundan bir formül üretildi ve genç futbolcu Grasshoppers'a transfer oldu. Böylece 19 yaşındaki oyuncu hem yarım dönem maç oynayarak tecrübe kazanacak ve Galatasaray'a daha güçlü dönecek hem de Hajrovic'in transferinde kolaylık sağlayan Grasshoppers'a bir jest yapılmış olacak.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Fatih Terim'in 2.5 yılda kademeli olarak 2'şer, 3'er oyuncu ile yapması gereken gençleştirme olayına Mancini tek devrede abandı. Böylesi de doğru değil fakat yapacak birşey yok
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 "Tatar Ramazan" said: Lan hepiniz de Koray uzmanı kesildiniz, kaç maçta 11 çıktı da kaç maçını izlediniz olm ahah Aç gibi topluyor GS, batışı daha şenlikli olacak iyi toplasın, ben kenarda çürüyecek gençlere üzülüyorum asıl. Gelişimini tamamlamadan potansiyelle gelip, güdük kalıp geri gidecekler geldikleri yerlere. Bizim alt mahallede bi velet var 10 yaşında çok cevval top sektiriyor, onu da bi görsün Mancini, belki beğenir kurtarır çocuğun aileyi de zengin eder sdf millete top görse bomba sanar diyorsun, mancini gibi bir futbolculuk kariyeri olan insanı ziklemiyorsun. antu dan geldin heralde.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 AtlaraFisildayan said: millete top görse bomba sanar diyorsun, mancini gibi bir futbolculuk kariyeri olan insanı ziklemiyorsun. antu dan geldin heralde. Benim mesajlarımı ignore et noolursun beni umursama diyordun geçen gün, nooldu barışmak mı istiyorsun? Tamam öp elimi barışalım madem.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Ayrıca Manciniye dünya çapında hoca diyorum ben, adama laf etmişliğim yok. Ancak burası MCity, Chelsea değil. Rezerv takıma 30 tane genç yetenek alıp oraya buraya beleşe kiralayıp senelerce pişmesini bekleyemezsin, sonra 3ü 5i sağlam çıksın da kalanı posa diyemezsin, ne bütçe ne camia ne basın kaldırmaz bunu, patlar bu işler TRde.
unity Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 pff bu fenerliler de hic cekilmiyor. Drogba gelir bastonlu, Muslera gelir kaleciye o kadar para verilmez, Sneijder gelir muzmin sakat, takimi genclestirme niyetine U20 Turkler gelir burasi RM degil. hadi canim
apsingir Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 @tatar ramazan , Galatasaray kötüleme ve beddua dernegi genel baskani.
Tori Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paramız var alıyoruz kardeşim. Şike yapmasaydınız ŞL sizin de kasanızı doldursaydı, sdfsdggd.
madcow Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Cons said: Sağlık kontrolünden geçti! Galatasaray, Borussia Dortmund'dan transfer ettiği genç stoper Koray Günter'i Liv Hospital'da sağlık kontrolünden geçirdi. 29 Ocak 2014 Çarşamba - 12:09 DHA Sağlık kontrolünden geçti! Bir gün önce gizlice İstanbul'a getirilen 19 yaşındaki stoper ile 4,5 yıllık sözleşme imzalandı. Koray'ın sağlık kontrolü de basından gizlendi. Dortmund'da forma şansı bulamayan ancak gelecek vaadeden Koray Günter için sarı kırmızılılar Alman Kulübüne 1 milyon euro ödedi. Koray Günter, Alman Milli Takımı'ın alt yaş gruplarında çok kez forma giyerken, bu transferin sarı kırmızılı kulüp tarafından neden açıklanmadığı da anlaşılamadı. Dany'nin Gaziantep'e kiralık olarak geri verilmesinin ardından, Koray'ın sarı kırmızılı savunmada şans bulabileceği düşünülüyor.bu dogruysa genc oyuncular icin en begendigim transfer modelini yapmıs takım iyi olmus
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 bugün çok işim vardı , fazla takılamadım. Galatasaray'ın yeni transferi hayırlı olsun cimbomlu panpalar.Güney Kore'nin süper yıldızı Onpu An Fark'ı transfer etmişsiniz. Helal olsun. Fener'e iyi çalım attınız.
Öne çıkan mesajlar