Daniel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Arkadaslar bu siteye bakın süper assagaları fln okuyun kopacaksınız :) www.itoglu.it/burhan/index_tr.html[signature][hline]Lathor Wyrm :) [Bu mesaj Daniel_Xavie tarafından 23 Aralık 2004 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Daniel_Xavie tarafından 23 Aralık 2004 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Daniel_Xavie tarafından 23 Aralık 2004 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 böyle bi topic daha öncede açıldı:)[signature][hline] :rock: CaTaPuLt :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ßu $ahıs kim ya :lol:[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım.. «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 burda acilmısti kısa bi sure once[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 JetAli'yi tek geçerim ben yinede :)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Bune abıya ya espiri oslun diye yapmış yada harbi kamil:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 iyiymis burhan kozan bee[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 *!Vurulduktan sonra Şişli Etfalde yatarken. Orada yatarken de bi gece saldırıya uğradım ama tek elimle bile saldırganı durdurdum, fotoğraftaki kan onun kanı. Çok delikanlıyımdır, bana mısın demem.* *!Suşhicilikten önce bizim köye Mekdonalt açtım ama tutmadı kapattım. O zamandan kalma bu fotolar.* Puahah koptum abi. Nedir bu böyle ya?[signature][hline]Being Optimized for Nullification and Zealous Infiltration/Biomechanical Unit Designed for Destruction and Yelling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar