Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MediaMarkt Bir daha asla almam

Katibim

Öne çıkan mesajlar

Bak abi

Elektronik kimlik bilgisi (IMEI numarası) değiştirilmiş ya da kopyalanmış olan cihaz anlamına gelmektedir.

5809 sayılı Kanunun 57. maddesinde yer alan “İşletmeciler, kayıp, kaçak veya çalıntı cihazlara, elektronik haberleşme hizmeti veremezler. Ancak, Kurumun MCKS’ında kayıtlı iken elektronik kimlik bilgisi kopyalanmış gerçek cihazlar sadece eşleştirme yapılan abone numaraları ile kullanılmak üzere kullanıma açılır.” hükmü uyarınca elektronik kimlik bilgisinin değiştirilmiş olduğu tespit edilen cihazlar haberleşmeye kapatılmaktadır.

Ancak; elektronik kimlik bilgisinin değiştirildiği tespit edilen cihaz; yasal olarak ithal edilmiş ve ilgili ithalatçı firma tarafından cihazın gerçek IMEI numarası olduğunun belirtildiği hallerde kullanılan abone numarasının ve cihaza ait IMEI numarasının eşleştirilmesi sureti ile tek hatta kullanılmaya devam edilebilmektedir.

Eşleştirme işlemi yalnızca elektronik kimlik bilgisi değiştirilmiş cihaz için geçerlidir. Elektronik kimlik bilgisi değiştirilmiş cihazla eşletirme yapılmış bir hat, kayıtlı olan herhangi bir cihazda sorunsuz olarak kullanılabilmektedir. Ancak, elektronik kimlik bilgisi değiştirilmiş cihazla birlikte sadece eşleştirilmiş olan hat kullanılabilir.

Bak burada yazıyor ne olduğu ben bunu istemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

e iyide adamlar "biz saterken kayıtlıydı, kullanıcı ihmali yüzünden başka kişilerce başka cihazlara kopyalanmış" dese ne karşılık vericeksin? Var mı savunman?

Sana olucağı söyliyim, paşa paşa gidip mcks den tek numaraya açtırtıcaksın, ve o şekilde kullanıcaksın.

End of the story.
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

e iyide adamlar "biz saterken kayıtlıydı, kullanıcı ihmali yüzünden başka kişilerce başka cihazlara kopyalanmış" dese ne karşılık vericeksin? Var mı savunman?

Sana olucağı söyliyim, paşa paşa gidip mcks den tek numaraya açtırtıcaksın, ve o şekilde kullanıcaksın.

End of the story.

Savcılık şikayet dilekçem var telefonumun incelenerek kendim mi yoksa yasal olmayan yollarla mı imei min klonlandığı tespit edilecek

Açtığım davada bilirkişi inccelemesinde ortaya çıkacak bunlar hep
Sosyal ağlarda paylaş

xetraynex said:

JestersTear said:

vatanda orada denetebilme, ölü pixel olup olmadıgını kontrol edebilme şansın oldugunu söylememiş kimse sana sanırım.

lcd'lerde var o diye biliyorum, telefon kutusu acildi mi geri almiyolar diye biliyorum. oyle ise de orada olu pixeli bulmasi zor oluyor. zaten olu degildi stuck pixeldi. sonraki gun geri gittim almadilar iste. hakem heyetine verip aldim parami.

Telefonda SIM kart takılmayan her telefonn diğer tüm elektroniklerde olan tüketici haklarına sahip. SIM kart takıldıysa mortingen ştrayze.
Sosyal ağlarda paylaş

Katibim said:
Savcılık şikayet dilekçem var telefonumun incelenerek kendim mi yoksa yasal olmayan yollarla mı imei min klonlandığı tespit edilecek

Açtığım davada bilirkişi inccelemesinde ortaya çıkacak bunlar hep

la ugrasmazlar onla. benim telefon calindiydi lisedeyken kac yil once, polis bana 1-2 aya telefonun bulunur demisti.

1 ay sonra aradim, dedim benim telefon calinmisti, bulundu mu diye ogrenmek istiyordum dedim. polis adimi soyadimi hicbise sormadan "bulunmadi" dedi. kaldim oyle, noluyoz dedim, adam kahin mi ermis mi yoksa dedim ki arkasindan "bulunsaydi size haber veririz" dedi kapatti.

o telefon da bulunmadi zaten.

burasi turkiye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...