Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Dün ilk kez SP2 yükledim, pingim FPS oyunlarda yaklaşık 10-15ms kadar arttı (worm, trojan, vb.. yok zaten olsa 999ms oluyor), bu sorunu yaşayan var mı başka?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Firewallından etkileniyorsundur belki. Bende bir değişiklik hissetmedim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Firewallu o salak windows güvenlik merkezi hedesi çıktığı an kapadım ve izlememesini söyledim. Başka bir sorun olmalı, en iyisi SP1. Neden yükledim şunu ehh :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Ben de Diablo oynarken kullandıgım hack programlarına izin vermiodu, programlar göcüodu. Oyunlarda sinir bozuo baya sp2.
Core Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Windows xp sp2 kullanıcıları firewall'ı devre dışı bıraksalar bile denetim masası/yönetimsel araçlar/hizmetler'den otomatik olarak açılan "canlı" bir hizmet pingi azda olsa yukseltebiliyor. Bu hizmetin adı:"Windows Güvenlik Duvarı/Internet Bağlantı Paylaşımı (ICS)". bu hizmet otomatik çalışıyor. Eger istersen devre dışı bırakabilirsin.
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 SP2 yüklemeyin diye site açıcam yakında beklerim.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Internet Bağlantı Paylaşımı hizmetini bulamadım ben.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Core Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Eger ingilizce winxp kullaniyorsan;Services'de "Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS)" diye gecer..
Öne çıkan mesajlar