Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Dün ilk kez SP2 yükledim, pingim FPS oyunlarda yaklaşık 10-15ms kadar arttı (worm, trojan, vb.. yok zaten olsa 999ms oluyor), bu sorunu yaşayan var mı başka?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Firewallından etkileniyorsundur belki. Bende bir değişiklik hissetmedim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Firewallu o salak windows güvenlik merkezi hedesi çıktığı an kapadım ve izlememesini söyledim. Başka bir sorun olmalı, en iyisi SP1. Neden yükledim şunu ehh :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Ben de Diablo oynarken kullandıgım hack programlarına izin vermiodu, programlar göcüodu. Oyunlarda sinir bozuo baya sp2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Windows xp sp2 kullanıcıları firewall'ı devre dışı bıraksalar bile denetim masası/yönetimsel araçlar/hizmetler'den otomatik olarak açılan "canlı" bir hizmet pingi azda olsa yukseltebiliyor. Bu hizmetin adı:"Windows Güvenlik Duvarı/Internet Bağlantı Paylaşımı (ICS)". bu hizmet otomatik çalışıyor. Eger istersen devre dışı bırakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 SP2 yüklemeyin diye site açıcam yakında beklerim.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Internet Bağlantı Paylaşımı hizmetini bulamadım ben.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Eger ingilizce winxp kullaniyorsan;Services'de "Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS)" diye gecer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar