pnoise Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 simdi elimizde tanidigimizin bir pasaportu var buna kaydettirecegiz. pasaport bende ama kendisinin de benimle gelmesi gerekiyor mu vergi dairesine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 vergi dairesine neden gidiyosun. ver bir merkeze yapsinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 gerekiyor muhtemelen, turkcell bayiye gidiyorsun bu arada yada herhangi yetkili bi iletişim bayisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Abi bu o kadar sacma bisey ki. 115 liralik harci istersen bankaya istersen bir vergi dairesine yatiriyorsun, bunun icin pasaport sahibine ihtiyacin yok. Daha sonra turkcell/avea/vodafone a gidersen eger pasaport sahibinin orda olmasi lazim fakat bunlarin da kafasi karisik baya. Mesela ben bi turkcell bayini denedim 2 hafta once, kadin benden yurda giris belgesi (pasaport degil boyle bir belge varmis) ve ekstradan 50 lira istedi. Vodafone'a sordum, adam bizim yolladigimiz turk vatandaslarinin %80'inin kaydi olmuyor, olmadiginda da 115 liraniz yanmis oluyor, ucreti de 5 veya 10 lira, yani burada yaptirmayin dedi. En garantisi ve kolayi pasaport sahibinin pttden e-devlet sifresi almasi. Hatta varsa direk 115 lirayi yatirdiktan sonra siteden kayit ettirebilirsiniz. Fakat IMEI numarasini her islemden sonra 3-5 kere kontrol edin, cunku herhangi bir yanlisliktan sonra 115 lira direk yaniyor, geri donusu yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar