somebody Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 geçen haftasonu bu filme gittim.film eski müziklerle doluydu, benim gençliğimdeki (daha gençken) popüler müzikler vardı hep , sam brown, madonna e.t.c.... fena deildi, yanımda kızlar var diye o filme gitmek zorunda kaldım aslında.normalde gideceğim bir film değil.klasik hugh grant filmlerinden ama bu sefer hugh grant iyi, romantik aşk adamını canlandırmıyor tam tersi seks düşkünü birini oynuyor.bu şaşırttı. tavsiyem;kız arkadaşınızla gidecekseniz sinemaya bu filme gidin, erkek arkadaşlarınızla ise asla değmez.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 su siralarda gosterimde olan devam filminden bahsediosun sanirim, ben tek basima gittim mesela; en az ilk filmi divx uzerinden izlerkenki kadar eglendigimi soyleyebilirm. hugh grant superdi, karakteri superdi, hatta daniel cleaver in bridget jones dan daha basarili bir karakter oldugu bile iddia edilebilir :)[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 hugh grant ın duygu adamı görüntüsüne alışmışız, birden fırlama rolüne bürününce tuhafıma gitti. cüneyt arkın'ın fikret hakan oynaması gibi geldi birden :D[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 bence kitabı filmine 394838 basar süper eğlenceli komik bir karakter bridget jones.ve helen fielding süper.daniel clever süper.marc darcy hiç sevmiom walla :D[signature][hline]aşk böceği le petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 gayet guzeldi ben gittim marc darcy idolum oldu hugh grante gelince ilk filmdeki gibi terbiyesiz bridget ise harika cok tatli yanaklarini sıkmak istiyorum:)[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 film güzeldi ilk yarısında fazla bişi yoktu ama 2. yarısı cidden güzeldi.. hapisane sahnesi falan güzeldi ama üstte yazılmış erkek arkadaşla gidilmez.. kusura bakma erMANIA gidilmez olm senle :D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 1.cisi çok guseldı de2.sini daha ıslıyemedım ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 marc darcy... ilk filmde aklımı çelmişti, ikincide gönlümü fethetti:))) ahlaksız hugh grant iyi oluo yediği dayaklar:)) güzel filmdi, koptum izlerken...[signature][hline]Yansı Gövdesiz bir sevmek parçası El olmuş uzanmış saçlarına Ürküyorum hayır kıskanıyorum Bir el, kopuk, kolsuz, dokunan... Tutunmuş saçlarına Özdemir Asaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ben ilk filmi daha çok beğenmiştim açıkçası,ikincisinin daha ii olmasını beklerdim ama bekledimi bulamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ilkini seyretmediğim için bişey diyemeyeceğim[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miss_JonJon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 hugh grant ın otnadığı her filmi izlerim zati manyak yakışıklı adam yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 bridget'in kayak pistinde coşup sonra eczaneye dalması sahnesinde koptum ama o kadar.1.den sonra çok büyük hayal kırıklığıydı benim için.çünkü kitaptaki çok güzel bölümleri harcamışlar.romantizm kasmışlar isteseler harbi komedi yaparlardı.[signature][hline]aşk böceği la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar