FanTasTiC Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Yaa arkadaslar ılkk defa basıma gelıyo bende anlayamadım msn den gelen mailara tıklıyorum sayfa acılıyo tam sayfaya baslanıcak kıtlenıyo sayfa pc yavaslıyo ctrl alt delete yapıp gorevını sonlandırıyorum sonra pc bırden kendıne gelıyo anlayamadım we normal gırıs yaptıhımdada oluyo ve sadece bu sıtede maillarımı okuyamıyorum acıl cozum lazım ad-aware programı ıle bayaa bi virüs temızledım ama hala aynı seyı yapıyo yardımcı olabılırmısınız..?[signature][hline] ...Only God Can Judge Me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 aynısı bendede var ya .. normal olarak mailede bakamıyorum.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Dün herkeste vardı öyle bi sorun snırım bizde 2 bilgisayardan denedik ama açılmadı takıldı kaldı. BUgün düzelmiş. Arkadaşlar maillarınız hotmail ise outlook dan girebilirsiniz benimki malesef msn pop3 desteklemiyo giremedim =)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 windowsunu update et. sonra sp1 veya sp2 kur cillop gibi olur..[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI SATILIK USB ADSL MODEM Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 olmuyo yaa windows zaten updateli duzelme yok hic yani cozemedinm kafayi yiycem bir sürü mail geldi[signature][hline] ...Only God Can Judge Me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 sp2 yi denedinmi peki? edit: amanın yanlıs yazdık [signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI SATILIK USB ADSL MODEM Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! [Bu mesaj Mayh3m tarafından 24 Aralık 2004 07:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 aynı sorun bende de var. update le alakalı bise deyil. ben butun update leri tamamladım ama kilitikeniyo yinede. tek cozum outlook u kullanman simdilik[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 herkeste sorun war ttnet ten kaynaklanıo:)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- $imdi Oyun SunucuLarına WebHosting Sponsorlugu... --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ne gmail ne yahoo nede hotmail açılıyo bende sanirim türkiye dış çıkışlari boku yedi çünkü yurt dışı siteler ile de sorunlar yaşiom .. edit: icq ile msn de gitmiş çaktirmadan .. ama hala burasi çalişio :D [signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls [Bu mesaj hired_gun tarafından 24 Aralık 2004 11:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: crocodile, 24 Aralık 2004 09:11 tarihinde demiş ki: aynı sorun bende de var. update le alakalı bise deyil. ben butun update leri tamamladım ama kilitikeniyo yinede. tek cozum outlook u kullanman simdilik hotmail'in free account ları artık outlooktan kullanılamıyo.[signature][hline]darkforter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 bu yeni uyeler icinmi gecerli? cunku ben dun outlooku denedim ve kullanmaya basladım. sorunda yok simdilik. e-maillerime rahatca ulasabiliyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 walla ben kac gundur ulasamiyorum kafayi yiycem[signature][hline] ...Only God Can Judge Me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: crocodile, 24 Aralık 2004 14:06 tarihinde demiş ki: bu yeni uyeler icinmi gecerli? cunku ben dun outlooku denedim ve kullanmaya basladım. sorunda yok simdilik. e-maillerime rahatca ulasabiliyom. POP3 ve SMTP adreslerini verirmisin. Ben denediğimde artık açılmıyo mesajı almıştım o yusden yazdım. Ama maili acalı cok fazla olmadı yani max 6-8 ay[signature][hline]darkforter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 walla anlamad1m[signature][hline] ...Only God Can Judge Me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar