pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Arkadaslar deli olucam pc birisi ben yokken kapatip duruyor ve işlerim aksıyor bunu nerden gorebiliriz, Event Viewer dan goremedim boyle bir program log tutan birsey biliyormusunuz, tesekkurler.[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 monitore bir not yapistir?[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 kasıtlı yapılıyor yakalıcam agzına edicem olay bu :([signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 denetim masası yönetimsel araçlar yerel güvenlik ilkesi altında yerel ilkeler > denetim ilkesi'nde sana uyanı seç. oturum açma kapama ile ilgili birşey olacaktı orda. Ek: bu loglamaya yarayacaktır. logları görmek için bilgisayarım (sağ tık) > yönet > oaly görüntüleyicisi [signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 21 Aralık 2004 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ingiliscesi>?[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 evde temizlikçi varsa banada oluyodu kadın geliyo silmeye bilgisayarı (ki silme dememe ramen) kasayı fln silerken düğmeye bi basıyo çat bilgisayar kapanıyo downloadlar gidiyo vs vs.[signature][hline]Lathor Wyrm.. Semra Teyze Rulz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 webcamimsi bişiin varsa capture ypaan bi program ile resim çekmesini sağla yoksa event viewer hede hödö[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days - Nerdboy from The Elder Scrolls Forums Chewing gum is really gross, Chewing gum I hate the most! - Willy Wonka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 administrative tools, local security policy local settings > auditing logları görmek için my computer (sağ tık) > manage > event viewer diye hatırlayasım geldi.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Mum_Chamber, 22 Aralık 2004 10:43 tarihinde demiş ki: administrative tools, local security policy local settings > auditing logları görmek için my computer (sağ tık) > manage > event viewer diye hatırlayasım geldi. event e yazmamis bişiler :( dedigim gibi oraya bakmıştım[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 auditingden neyi yazacağını seçmezsen yazmaz diyorum ben de. yani audit system events gibi bir seçenek var. onda success ve fail durumlarını loglatırsan event viewerda gözükür.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Bilgisayar kendi kendini kapatmasın emin misin birisinin kapattığına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Elektrikler kesiliyor olmasın. Yani saniyelik bir kesintidir belki problemin. Veya mouse ve kalvyeyi çıkar evden giderken :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 kapan kur[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Absolut, 22 Aralık 2004 15:57 tarihinde demiş ki: Elektrikler kesiliyor olmasın. Yani saniyelik bir kesintidir belki problemin. Veya mouse ve kalvyeyi çıkar evden giderken :) Elektrik kesik olsa gelince tekrar gelir yani :)[signature][hline]Lathor Wyrm.. Semra Teyze Rulz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 2000 yılı öncesinde açılırdı bilgisayarlar elektrik gelmesiyle. Artık kapalı kalıyorlar. (Ya da biosta ayarları var)[signature][hline]bir akademik intihar timsali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 abi yazsaniza adama ufak bir program. hele mumi sana hic yakistiramadim :-) html/php ile yapayim bisey ona bak dicem ama php kasmak cok aptalca olur bu tip bisey icin : ) mumi yapar mumi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: Mum_Chamber, 22 Aralık 2004 11:29 tarihinde demiş ki: auditingden neyi yazacağını seçmezsen yazmaz diyorum ben de. yani audit system events gibi bir seçenek var. onda success ve fail durumlarını loglatırsan event viewerda gözükür. bende isaretli onlar demek istedim ama anlatamadım :) kısma[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Bende de vardı o sorun ben çözdüm.. Aşağıdaki yolu izlersen yüzde 90 çözülür. Başlat>Turn off Computer>Turn Off>Elektrik Kablosunu çıkar>Temizlikçi Kadının boynuna dola>var gücünle sık Bende de uzun süre bunla uğraştım. Yukardakini deneyince çözüldü :)[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ahah guzel taktikmis :)[signature][hline]uyumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ahahahaha super hemde :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar