Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pc Nezaman Kapandı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
denetim masası
yönetimsel araçlar
yerel güvenlik ilkesi altında

yerel ilkeler > denetim ilkesi'nde sana uyanı seç. oturum açma kapama ile ilgili birşey olacaktı orda.

Ek: bu loglamaya yarayacaktır. logları görmek için
bilgisayarım (sağ tık) > yönet > oaly görüntüleyicisi
[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 21 Aralık 2004 20:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evde temizlikçi varsa banada oluyodu kadın geliyo silmeye bilgisayarı (ki silme dememe ramen) kasayı fln silerken düğmeye bi basıyo çat bilgisayar kapanıyo downloadlar gidiyo vs vs.[signature][hline]Lathor Wyrm..

Semra Teyze Rulz..
Mesaj tarihi:
webcamimsi bişiin varsa capture ypaan bi program ile resim çekmesini sağla
yoksa event viewer hede hödö[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days
- Nerdboy from The Elder Scrolls Forums

Chewing gum is really gross,
Chewing gum I hate the most! - Willy Wonka
Mesaj tarihi:
auditingden neyi yazacağını seçmezsen yazmaz diyorum ben de.

yani audit system events gibi bir seçenek var. onda success ve fail durumlarını loglatırsan event viewerda gözükür.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Mesaj tarihi:
kapan kur[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 22 Aralık 2004 15:57 tarihinde demiş ki:
Elektrikler kesiliyor olmasın. Yani saniyelik bir kesintidir belki problemin. Veya mouse ve kalvyeyi çıkar evden giderken :)

Elektrik kesik olsa gelince tekrar gelir yani :)[signature][hline]Lathor Wyrm..

Semra Teyze Rulz..
Mesaj tarihi:
abi yazsaniza adama ufak bir program. hele mumi sana hic yakistiramadim :-)

html/php ile yapayim bisey ona bak dicem ama php kasmak cok aptalca olur bu tip bisey icin : ) mumi yapar mumi :P
Mesaj tarihi:
Bende de vardı o sorun ben çözdüm.. Aşağıdaki yolu izlersen yüzde 90 çözülür.

Başlat>Turn off Computer>Turn Off>Elektrik Kablosunu çıkar>Temizlikçi Kadının boynuna dola>var gücünle sık

Bende de uzun süre bunla uğraştım. Yukardakini deneyince çözüldü :)[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız.
AAL'05

• Yeni Oluştur...