Kharon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 "roket adam" said: BTW yeni boxster taş gibi araba. En ucuz porşe ve hiç öyle 'porşe olsun taştan olsun' gibi bir havası da yok. Yenisi 911 e tercih edecegim arabadir cok net, ama 2000 lerdeki kasasi sari megane coupe ile bmw 3 compact in cocugu ayarinda bi araba. Kimligini otobuste kaybetmis, cebindeki son 3 lirayla 2 simit 1 ayran 2 lira kampanyasiyla karnini doyurmaya calisan ozel lise ogrencisi cocuk kivaminda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 "roket adam" said: Ferdinand porsche mezarında ters dönüyor ahahhaha. Koca markayı 'şeqil yapmak için allıyollağ'a indirdin ya helal yani. Bi yere kadar doğruydu da, gerisi çok saçma bi genelleme. BTW yeni boxster taş gibi araba. En ucuz porşe ve hiç öyle 'porşe olsun taştan olsun' gibi bir havası da yok.türkiyede bu amaçla kullanılıyo malesef abi, inkar etmezsin herhalde. yeni boxster gerçekten ilik, ona bişey diyen yok. yeni bmw1in de oldukça çiçek olması gibi, fakat ilk kasanın rezilligi konusunda hemfikirizdir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Bakma sen bu koylulere, Al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 adam 20 yaşında bmwye biniyorsa bmw ye binmiyorum mu diyecek orasını anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 sorulmazsa soylemeyecek evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ben şimdiye kadar bmw ye biniyorum diyen görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 http://galeri4.uludagsozluk.com/101/abo_157614.jpg @fistan edit: önceki postunaydı edit2: güzel insanların arasındasın demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 fiberglass bodykitle 16i motora m sticker yapistirmis insan bi manada alasini soyluyor onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ha M stickerdan yola çıkarak yaptın yani genellemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 kod adı abi bmwye biniyorum demek işin, cidden anlamıyo olamazsın heralde ne kasettigimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 chrome said: o paraya gidip rx8 al. daha güzel duruyor bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 kastettiginizi anladım aptal değilim ama direk yaftalamak/genellemek gereksiz siz bunu anlamamis olamazsiniz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 genellemek kelimesinin baska bir kullanim fonksyonu var mı şahsen cumleme, porscheye biniyorum diyenler, diye başladım ve bizzat bu amaçla yola çıkan kitle hakkında konuşup, onların çokluğundan mütevellit, markanın ve 15 yaşındaki relatively başarısız modellerini gunumuzde satınalanlar üzerinde oluşacak önyargının olasılıgından bahsettitim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ben mesela bundan istiyorum alamayacağım ama hani alırsam o sınıfa mı giriyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Abi o convertible porsche un tr fiyati 100 kaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 synthesizer said: genellemek kelimesinin baska bir kullanim fonksyonu var mı şahsen cumleme, porscheye biniyorum diyenler, diye başladım ve bizzat bu amaçla yola çıkan kitle hakkında konuşup, onların çokluğundan mütevellit, markanın ve 15 yaşındaki relatively başarısız modellerini gunumuzde satınalanlar üzerinde oluşacak önyargının olasılıgından bahsettitimçoklugunu nasıl tespit ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 teker teker saydım sen azınlıktır mı diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 kesin bişey diyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Obvious seyin 1 sayfa nesini konustuk abi, gozlemle herkeste sabit olmasi gereken bisey. 20 yasinda saab kullanan beyaz sacli mimar abilerimizden bahsetmiyoruz, e46 16i yi "facalatan" , veya e39 a xenon takip, sis farlari yerine serit led takanlardan bahsettimiz cok acik degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 synthesizer said: loex cocuga anlatır gibi aciklayalim mi illa, porscheye biniyorum diyen adamın, porsche almasının altındaki sebebi, ozendigi porsche sahiplerinin otomobili amaç degil arac(dikkat kelime oyunu) olarak kullanip statu sembolu yapmalari ve bununla kendilerindeki tamamladiklarini sandiklari eksikliklerini daha da goz onune sermelerini. btw, 97 model porsche boxster zamanında da iyi bi arac degildi ya neden sayılmıyosun adam hastası olur biner 97 almaz 2006 alır binenlerin hepsi bu yüzden biniyo diye genellemen yanlış. ille zamanında da iyi bi araba olmasına gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 beyler kim restart atti server a, soylesin biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 biz mesela 4 kişi para birleştirip bayramda binmelik şöyle bişey kiralamıştık zamanında http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-94-dakar-gelb-m3-131674102/detay kıro muyduk o zaman görgüsüz fakir mi olduk hemen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Alsin abi , 50 lira zevk icin verilebilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 statü ile ne alakası var bunun başta yazdım spor iyi kaçan bir araç merakım olduğunu. bu fiyata scirocco da alırsın ama bizim türk milleti s2000 faciasından sonra scirocco yada el attığı için arabadan soğuttular. tofaş ile bu aracı karşılaştırdınız ya onada helal direk ezme moduna girdiniz. modifiyeli bmw mercedes kırolarının içine kattınız birde ben hiç görmedim arkadaş porsche kullanan kıro şöför. tabiki alacağım aracında sattığımda yarı yarıya zarar yapmasını istemem. Sequo verdiğin tutarlı cevap için teşekkürler başka modellere bakıcağım rx fena durmuyor gibi thxs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar