Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Porsche Boxster

bloodjackal

Öne çıkan mesajlar

"roket adam" said:

BTW yeni boxster taş gibi araba. En ucuz porşe ve hiç öyle 'porşe olsun taştan olsun' gibi bir havası da yok.

Yenisi 911 e tercih edecegim arabadir cok net, ama 2000 lerdeki kasasi sari megane coupe ile bmw 3 compact in cocugu ayarinda bi araba. Kimligini otobuste kaybetmis, cebindeki son 3 lirayla 2 simit 1 ayran 2 lira kampanyasiyla karnini doyurmaya calisan ozel lise ogrencisi cocuk kivaminda.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Ferdinand porsche mezarında ters dönüyor ahahhaha. Koca markayı 'şeqil yapmak için allıyollağ'a indirdin ya helal yani. Bi yere kadar doğruydu da, gerisi çok saçma bi genelleme.

BTW yeni boxster taş gibi araba. En ucuz porşe ve hiç öyle 'porşe olsun taştan olsun' gibi bir havası da yok.
türkiyede bu amaçla kullanılıyo malesef abi, inkar etmezsin herhalde.

yeni boxster gerçekten ilik, ona bişey diyen yok.

yeni bmw1in de oldukça çiçek olması gibi, fakat ilk kasanın rezilligi konusunda hemfikirizdir heralde
Sosyal ağlarda paylaş

genellemek kelimesinin baska bir kullanim fonksyonu var mı

şahsen cumleme, porscheye biniyorum diyenler, diye başladım ve bizzat bu amaçla yola çıkan kitle hakkında konuşup, onların çokluğundan mütevellit, markanın ve 15 yaşındaki relatively başarısız modellerini gunumuzde satınalanlar üzerinde oluşacak önyargının olasılıgından bahsettitim
Sosyal ağlarda paylaş

synthesizer said:

genellemek kelimesinin baska bir kullanim fonksyonu var mı

şahsen cumleme, porscheye biniyorum diyenler, diye başladım ve bizzat bu amaçla yola çıkan kitle hakkında konuşup, onların çokluğundan mütevellit, markanın ve 15 yaşındaki relatively başarısız modellerini gunumuzde satınalanlar üzerinde oluşacak önyargının olasılıgından bahsettitim
çoklugunu nasıl tespit ettin
Sosyal ağlarda paylaş

synthesizer said:

loex cocuga anlatır gibi aciklayalim mi illa, porscheye biniyorum diyen adamın, porsche almasının altındaki sebebi, ozendigi porsche sahiplerinin otomobili amaç degil arac(dikkat kelime oyunu) olarak kullanip statu sembolu yapmalari ve bununla kendilerindeki tamamladiklarini sandiklari eksikliklerini daha da goz onune sermelerini.

btw, 97 model porsche boxster zamanında da iyi bi arac degildi

ya neden sayılmıyosun adam hastası olur biner 97 almaz 2006 alır binenlerin hepsi bu yüzden biniyo diye genellemen yanlış. ille zamanında da iyi bi araba olmasına gerek yok
Sosyal ağlarda paylaş

statü ile ne alakası var bunun başta yazdım spor iyi kaçan bir araç merakım olduğunu. bu fiyata scirocco da alırsın ama bizim türk milleti s2000 faciasından sonra scirocco yada el attığı için arabadan soğuttular. tofaş ile bu aracı karşılaştırdınız ya onada helal direk ezme moduna girdiniz. modifiyeli bmw mercedes kırolarının içine kattınız birde ben hiç görmedim arkadaş porsche kullanan kıro şöför. tabiki alacağım aracında sattığımda yarı yarıya zarar yapmasını istemem. Sequo verdiğin tutarlı cevap için teşekkürler başka modellere bakıcağım rx fena durmuyor gibi thxs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...