GladricSpirit Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 hayatimda gecirdigim en kotu yildi hersey kotuydu yani insallah 2005 guzel olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 En bereketli senemdi:)ayrıca gerçekten çok eğlendim bu sene bi okadarda çıldırdığım ve artık dayanamıyorum dediğim kabus dolu gunlerım oldu ama hepsi geride kaldı .Şöle geriye dönüp baktıgımda aklımda kalan şey En iyi arkadaşımın temelli yurtdışına yerleşmesi;Öss,universte,çıktıgım 10dan fasla kız,lise son ve bir kaçtane be4ni çıldırtma noktasına gelen güldeki dikenler.[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyo...(Tamamen gerçek) Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 artıları ve eksileri dengeli olan bi yıldı benim için. 2005 te eksileri azaltıp artıları aynı tutarsam çok güzel geçicek. burdan herkeze iyi bir yıl diliyorum şimdiden :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 tek kelime ile dandikti[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 yazın harikaydı diyebilirim, çok eğlendim çok gezdim vb. ama gel gör ki yaz bitti, eğlence bitti. zaten yazdan önce de öss vardı...[signature][hline]Juàn Carlos Chavez | a.k.a JC Chavez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar