trollsavar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Arkadaşlar merhabalar, Geçenlerde eski amiga 1200'ümü çıkardım bir heves, kurdum ettim ama alette tık yok, mefta olmuş durduğu yerde. Buraya yazayim dedim, var mıdır bir amiga 1200 hayrına vermek/satmak isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 http://nintendocu.com/classifieds/view/2077 Burada satan vardi ama biraz tuzlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trollsavar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Üstadım teşekkür ediyorum ama bu kişi gerçekten akıl almaz bir fiyat vermiş. Ben Türkiye'nin bir Amiga cenneti de olduğunu düşündüğümden 100 lira bile etmeyeceğini düşünmüştüm. Açıkcası hala da öyle düşünüyorum. O halde şöyle bir ekleme yapayim, biraz bakındım, gözümü karartıp ebay.de'den almak gibi bir çılgınlığa giriştiğimde, ben bu meretin dolu dolu bir setini, kargo ve -abartarak- %20 gümrük olarak hesapladığımda 300 lira gibi alabiliyorum. Olur da bir satıcı çıkarsa lütfen bunu göz önünde bulundursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Selam, TR piyasası o tarz ürünlerde uçuyor, ebay çok daha mantıklı o konuda. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trollsavar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Aslında ücretlendirmenin şirazesinin kaymasının nedeni piyasasından değil de, piyasasızlığından diyelim. :) Taaaaaa dededen yokluktan gelince doğal olarak o fiyatlar da çıkıyor, anlayabiliyorum. Ufak bir güncelleme yapalım, bugün kadıköy'deki eskicilerde yerde duran amiga 500'ü 20 liraya bulup, pazarlıksız 10 liraya bıraktığı halde döküntü olmasın diyerek ALMADIM. :) amiga 500 istemiyorum arkadaşlar, 1200 olması şart. Olur da çıkarsa amiga 4000'de olabilir, hatta ona iyi bir para da veririm. Haydi dostlar, yapın bir güzellik. Çıkarın o Amiga'yı kömürlükten! :) edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Getir yapalım... 100 tl ye hallederiz fazla bir arızası yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 vay anasını adam 10 liralık amigaya 750 yazmış ilanda, nasıl memleket ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 sega mega drive var bende kim alıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 kendinize gelin kaç senelik makinalar legend makinaları nasıl 10 tl dersiniz ? Bikere üretimi olmayan ve insanlarda önemli yeri olan herşeyin fiyatı yüksek olur bunu kafanıza bir girin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 editor senin güzel hatrın için 15 tl vereyim, kabulse öm at. bi kuruş oynamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 YAv BSG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trollsavar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Editor said: Getir yapalım... 100 tl ye hallederiz fazla bir arızası yoksa Zaten bulamazsam en kötü ihtimalle bendekini yaptırma yoluna giderim. Ama 100 lira gibi paralar benim tüm makineye düşündüğüm mebla olduğu için, biraz boyunu aşan bir tamirat çıkabilir. Öyle el emeği yüksek işlerde de pazarlık yapmak hiç adetimden değil açıkcası. Özetle şimdilik beklemece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Selam, Bir tane C64 alacaktım. Adamın istediği fiyat €300. Hak ediyor mu; sonuna kadar. Cihaz tertemiz, kaset sürücüsünün şeffaf kapağında çizik yok, renkli logolu yerlerde soyulma falan yok, tüm aksesuarlar tam ve hepsinin orijinal kutuları ve kitapçıkları da duruyor. Şimdi bu adam €400-500 dese yeridir çünkü alet çalışır durumda ve kozmetik olarak süper. Ama gidip de sırf Amiga veya C64 diye ve ortalıkta artık yok diyip hurdaya bile 100TL diyen adamlar mevcut. Ben 1950-1980 aralığındaki eşyalara özellikle mühendislik ve elektrik/elektronik ürünlerine meraklıyım ve topluyorum. Aristo 968 almaya niyetlendim. gg ve sahibinden'e bakıyorum. Adamlar vidası olmayan veya paslanmış, çizilmiş, lensi çizikler içinde ürüne 'nadir, eşsiz, emsalsiz' diyerek 100-150TL para istiyor. ebay'den kutusuyla, kılıfıyla 30-50USD'e cillop gibi koleksiyonluk alıyorsun bitiyor. 70'lerin TI hesap makinalarını falan o şekilde topluyorum ben :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trollsavar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Abicim evet haklısın, zaten benimkisi tamamen kişisel bir görüş. İsteyen istediği fiyatı vermekte özgür ama o kadar değerliyse ve kişisel açıdan bir kıymet arz ediyorsa o zaman 300-500euro fiyat biçmek yerine satmamak lazım diye de düşünüyorum. Mesela hiç unutamam, commodore'un 1084s diye bir monitörü vardı, 1084'ün stereo olanı... :) O benim için öyle ulaşılmaz bir şeydi ki, bugün bile gidip alamam, o monitöre bakamam herhalde. Elimde olsaydı bırak satmayı, kesinlikle değer biçemezdim. Netice itibariyle, bizim için kıymetli, aramaya-bulmaya, vakit harcamaya değer şeyler olsa da, başka birileri için de aynı şekilde atmakta, vermekte, yedek parça yapmakta mahsur görülmeyen çöp oldukları da bir gerçek. Amiga'ya dönecek olursam, mesela şöyle bir şey buldum; amigakit.com Makineleri test edip, falsosu olan transistörlerini/parçalarını komple değiştirip yeni vaziyette 200euro'ya (vat dahil) satıyorlar. Gördüğüm kadarıyla ebay'de 100-150euro'lara set olarak ancak gidiyorlar. Hele Türkiye bir commodore cennetiyken, oralardan almak durumunda kalmak ilginç bir durum olacak... Yani bunun gerçekten iyi durumda olanını bulup almak öyle bulunmaz hint kumaşı değil. Dolayısıyla 750 lira falan verecek olsam bir elim titrer, ter basar, gözüm seğirir benim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Amiga cenneti, Commodore cenneti diyorsun da, çöp oldu onlar artık, saklayan çok yoktur ya atıldı ya satıldı hurdacıya falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Nabıcan bunu ya, teknosanın şu retro dalgasına mı göndereceksin? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trollsavar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Teknosa'nın Tekno'su ne kadar Tekno ki Retro'su da Retro olsun. :) Stoktaki ipad 1ler yeter onların konseptine, benim Amiga'ya ihtiyaçları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trollsavar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 "Tatar Ramazan" said: Amiga cenneti, Commodore cenneti diyorsun da, çöp oldu onlar artık, saklayan çok yoktur ya atıldı ya satıldı hurdacıya falan İşte unutulanlar olduysa diye geldim ben, Son hurdacı benim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 benimki duruyor gıcır gıcır kutusunda herşeyi sapa sağlam zaten toplasan 5 kere kurulmuştur. etiketleri bile yerinde çiziksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trollsavar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Benimki de aynen öyleydi, ölmüş havasızlıktan. Peki var mıdır onu yollama düşüncesi? Bir öm yapsak, dostluğumuzu pekiştirsek mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar