Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo'nun Türkiye pazarına girmesi ve fiyatlar...

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Bildiğiniz üzere Nintendo bu aydan itibaren Türkiye pazarınada girmiş bulunuyor. Bundan önce GameBoy oyunlarını, kopya olmaları nedeniyle ucuza bulabiliyorduk. Bunca senedir oyunları ucuza alırken, Nintendo'nun pazara gireceği haberi ile orjinal oyunların fiyatlarınıda merak der olmuştuk. Ve sonunda fiyatlarda belli oldu...

Artık GameBoy AdvanceSP oyunlarının fiyatı 85 milyon.
Biliyorsunuz bu dönemden önce 20 milyona bulunuyordu.

Afedersiniz ama ben bu parayı ömrünü doldurmuş bir konsolun oyunlarına vermem. Bence bu fiyatlarla korsan piyasası yoluna devam edecektir. GBA sahibiyim fakat 2 yıldır falan oyun almıyordum, bundan sonrada hiç almam artık, alırsamda hangisini tercih edeceğim malum.

Ayrıca cihazın yani GameBoy AdvanceSP'nin fiyatı ise 240 milyon... Amerika ve Avrupa'da 70-80 dolara rahatlıkla bulunurken burda bu fiyata satılması anlamsız. Üstelik GameBoy DS yurt dışında çıktı bile ve fiyatı 140$.
Artık siz düşünün gerisini...[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor

[Bu mesaj LathspeLL tarafından 20 Aralık 2004 17:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gecen gun bır amerikalı ıle turkıyenın durumunu konusuyordum ICQ dan konu oyun fıyatlarına geldı fıyat verdım su akdar orgınaller dıye admaın cevabı

in the US they give you flowers first,then they screw you hard but it looks like they screw you really hard in turkey before giving anything

diyip beni benden almıştır[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...