Soris Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Abi 3 gün oldu kredi kartı bilgilerimi girdim hala pending de bu ne salak iş. Varmıdır bu işlerden anlayan faks filan mı yollamamız gerekiyor? Enrollment ID mi de not almadım bu arada. ios a başvurdum bu arada sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Benim onay sürecim 1 hafta sürdü. Benden kimlik kartımın noterden onaylı faksını istediler ama kredi kartı başkasına aitti o yüzden. Sen kendi kredi kartından aldıysa yine beklemen normal gibi geliyor bana. Sana onlardan mail gelmesi lzım eğer belge istiyorlarsa ve belgeyi yükleyeceğin bir link veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Faks filan yolladın mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Faks yollamadım ama benden istediği belgeleri yükleyeceğim bir adres verdiler. Oradan gönderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Kredi kartı filan da benim üzerime adres filan herşeyi doğru yazdım ben. Yalnız daha önce sanal kartımdan çekmeyi denedim 3 güne bişi yapmayınca tekrar denedim. Olmadı telefon açıcam halletsinler bu ne böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Benim de bi hafta falan sürmüştü sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ben son yaptığım başvurunun enrollment id yi yazmadım sorun olur mu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 olmaz bazen geç dönüyorlar ama mutlaka dönerler, şirket hesabı açıtırcaksan telefonlada arıyorlar bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ben 2 hafta bekledim, ne oldu la benim iş diye mail attım sonra... dediler sizin hesap zaten aktif kullanıcı adınız bu değil mi dediler, benimkinden çok alakasız bir kullanıcı adı yazıyordu mailde. dedim o ben değilim, benimki budur. dediler özür dileriz karşıklık olmu falan filan... otomatik bir sistem yok çok manuel yapıyorlar o sebeple sikko sokko işler çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Cevaplar için saolun benden parayı çekmediler daha bekliyorum günlerdir. Sizde de mi öyle oldu süreç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 evet min 1 hafta da açılıyor. 28 aralığa kadar kapalıydı galiba dev apple. ondan da gecikmiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Hala bir gelişme yok sinir olmaya başladım iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar