Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Biri Beni Tuvalete Götürebilir Mi ?"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Normalde hiç işim olmaz ama kız arkadaşımın zoruna izlemek zorunda kaldım...

Malum... Program "Gelinim Olur Musun" ? (Soru işaretini ben koyuyorum)

İyi, kötü yorumuna hiç girmeyeceğim, onun sonu yok ama bugün seyredenler görmüşlerdir, geberdim gülmekten...

Ortam gerilmiş, aileler arasında seviyesizlik diz boyu, laflar gidip geliyor... Ebru Akel ortamı canlı yayın dışında rahatlatmak için reklam giriyor ve tam reklama girmeden önce Ata'nın son sözü :

İki saniye daha beklesene be adam :)

Gitti karizma :D
Mesaj tarihi:
said:
Moonlight, 17 Aralık 2004 23:41 tarihinde demiş ki:

:lol: çok pis bişi ya rezil olmuş eleman...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
Biri beni tuwalete goturebılırmı dıyerek ne demek ıstedı onu anlamadım ben ya?
Sakat falan mı bu adam yoo gordugum kadarıyla deıldı.

Neden ole dedı onu annamadım :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
said:
BlaCk_DmC, 18 Aralık 2004 00:11 tarihinde demiş ki:
Biri beni tuwalete goturebılırmı dıyerek ne demek ıstedı onu anlamadım ben ya?
Sakat falan mı bu adam yoo gordugum kadarıyla deıldı.

Neden ole dedı onu annamadım :)

adam kac haftadir evden cikmio yolunu bulma olayini kaybetmistir :P[signature][hline]Live Fast Die Fun
Miraul Sainter
Mesaj tarihi:
acaba tahrik mi oldu ebru dan :lol:[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
Olunmayacak bı hatunda degıl gercı ama eöğğğ neyse konu neydı Ata neden tuwalete gıtmek ıstıyoğğ[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
niye başkası tarafından götürülmek istiyor acaba?

bi kaç güne kalmaz görürüz magazin programlarında[signature][hline]-Affetmek, seni incitenlere vereceğin bir armağan değil, kendine vereceğin bir armağandır.

Jerian Flameeye of
Mesaj tarihi:
Evet bitti Semra Hanım bu kapaklarla fransaya gider yılbaşında :P[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
Tuvaletin yerini bilmiyo olmasi normalde , en azindan insan tuvalet nerde der, biride orda cikar zaten ben gotureyim karmasik buralar hede hodo demek icin.[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
  • Yeni Oluştur...