Sensible Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Nası bi oyun bu? Sitesi ne?[signature][hline]Buraya işiyen eşektir/müdüriyet Crosby,Stills,Nash & Young
elesso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 http://www.knight-online.com.my şu anda oyun oen beta.250 mb civarı bi dosyayı yukardaki siteden yükleyip bir iki dakka içinde free bi account yaratıp girebilirsin. nedir?:orklarla insanların savaşını konu alan bi mmorpg[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Ben bir turlu cekemiyorum oradaki main linkten de, mirrorlardan da. Yok mu baska cekebilecegimiz, signup istemeyen site?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
elesso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 http://www.gamershell.com/download_filehell.pl?hellID=5285&mirror=7&a=23314794618250.7&b=init bi dene[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Sagol :) Orayi denemistim de mirror sayfasini vermeden signup gibi birseyler gevelemisti, zorunlu sanip kosarak kacmistim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Eski sayfaları gezerken gördüm... Bulabildiğim en eski post.. Taaa 2 haziranın postu galiba. Nostalji olsun diye uplayayım dedim. Arada sırada eski postları gezmek güzel oluyor. Eskiyi hatırlıyoz.. (Yeni post zannetmeyin. Çok eski bir post bu. Söylediğim gibi nostalji olsun diye upladım. Fosil cinsinden bi post bu narin kullanalım...) [signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 24 Aralık 2004 11:54 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 24 Aralık 2004 11:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar