HotLine Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 guildin ismi Kubat Damaj diye kararlastirildi sanirsam. Baskani nolax olabilir paraya katlandigi gibi guildide cekebilir ztn baskanlik demek hepimize diktatorluk yapicak fln deil ztn ortak karar alip vericek. Nolaxin surekli online olmasi ve sorumluluk alakabilmesi bence guildmasterlik icin yeterli, baska gonullu varsa olaya girebilir oylariz. Guild Location icin de minocun kuzeyi diye fikrimi atiorm baska guzel yer bilen varsa lutfen belirtsin hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 damage olsun damaj değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Guild Adi: Kubat Damage Location: Minoc Kuzey Madenleri Master: Nolax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 abi yok ben gm olmak istemiyorum pazartesi günü işe başlıyacam böyle aktif oynuyamıcam ayrıca benden çok daha iyi biliyorsunuz oyunu ama kalenin ownerı olurum acımam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 en aktif kimse o gm olsun işte. farketmez kimin olcağı biz bizeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 son 200k kaldı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 açılışı topluca yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 NOLAX MUMBLEDAN CIKTI BELER CASTLE DEEDI AYAKKABI KUTUSUNA KOYMUS DIOLAR!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Minoc Kuzeye geldm burda castle koycak yer var abi. Son 200k atesleyin gelin bu tarafa kuralim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ben home office çalışıyorum. 7/24 onlineım. oyunu bırakma gibi bir niyetim de yok. benim gibi sürekli online olan bi arkadaş daha vardı. o da olabilir. guildmaster zaten sadece guilde adam alacak başka bi masterlığı yok. kubat damaj damage dan daha güzel bence. kalenin yerini mumbleda konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 kale mi alıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 tiLi said: ben home office çalışıyorum. 7/24 onlineım. oyunu bırakma gibi bir niyetim de yok. benim gibi sürekli online olan bi arkadaş daha vardı. o da olabilir. guildmaster zaten sadece guilde adam alacak başka bi masterlığı yok. kubat damaj damage dan daha güzel bence. kalenin yerini mumbleda konuşalım abi guıldmaster adaylarını görelim yine oyla seçelim ileri demokrasiyi kullanalım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 gidince gate açın da gelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 burdan kale aliyoruz, su an aliyoruz, brit bankin ordayiz vs diye yaziyosunuz da, o kaleyi caldiricaksiniz benden soylemesi. simdiye 3 hirsiz dikmislerdir emlakcinin oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 kaleyi guildi kurunca haber verin mumblea giremiyorum ben en azından .gc chatten konuşurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 bana mumble adresini yazacak adama dua edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 adress : hajnal.mumble.com port : 6005 password : retret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 gate açın lan koyduysanız marklayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 nerde herkes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Marty said: burdan kale aliyoruz, su an aliyoruz, brit bankin ordayiz vs diye yaziyosunuz da, o kaleyi caldiricaksiniz benden soylemesi. simdiye 3 hirsiz dikmislerdir emlakcinin oraya kaleyi nasıl çalacaklar abi newbified değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 alındı mı kale? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 alındı kuracak yer arioz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 helal olsun emeği geçenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar