HotLine Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 guildin ismi Kubat Damaj diye kararlastirildi sanirsam. Baskani nolax olabilir paraya katlandigi gibi guildide cekebilir ztn baskanlik demek hepimize diktatorluk yapicak fln deil ztn ortak karar alip vericek. Nolaxin surekli online olmasi ve sorumluluk alakabilmesi bence guildmasterlik icin yeterli, baska gonullu varsa olaya girebilir oylariz. Guild Location icin de minocun kuzeyi diye fikrimi atiorm baska guzel yer bilen varsa lutfen belirtsin hemen.
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Guild Adi: Kubat Damage Location: Minoc Kuzey Madenleri Master: Nolax
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 abi yok ben gm olmak istemiyorum pazartesi günü işe başlıyacam böyle aktif oynuyamıcam ayrıca benden çok daha iyi biliyorsunuz oyunu ama kalenin ownerı olurum acımam :D
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 en aktif kimse o gm olsun işte. farketmez kimin olcağı biz bizeyiz.
spompas Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 NOLAX MUMBLEDAN CIKTI BELER CASTLE DEEDI AYAKKABI KUTUSUNA KOYMUS DIOLAR!!!111
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Minoc Kuzeye geldm burda castle koycak yer var abi. Son 200k atesleyin gelin bu tarafa kuralim!!
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ben home office çalışıyorum. 7/24 onlineım. oyunu bırakma gibi bir niyetim de yok. benim gibi sürekli online olan bi arkadaş daha vardı. o da olabilir. guildmaster zaten sadece guilde adam alacak başka bi masterlığı yok. kubat damaj damage dan daha güzel bence. kalenin yerini mumbleda konuşalım
Llama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 tiLi said: ben home office çalışıyorum. 7/24 onlineım. oyunu bırakma gibi bir niyetim de yok. benim gibi sürekli online olan bi arkadaş daha vardı. o da olabilir. guildmaster zaten sadece guilde adam alacak başka bi masterlığı yok. kubat damaj damage dan daha güzel bence. kalenin yerini mumbleda konuşalım abi guıldmaster adaylarını görelim yine oyla seçelim ileri demokrasiyi kullanalım lütfen
Marty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 burdan kale aliyoruz, su an aliyoruz, brit bankin ordayiz vs diye yaziyosunuz da, o kaleyi caldiricaksiniz benden soylemesi. simdiye 3 hirsiz dikmislerdir emlakcinin oraya
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 kaleyi guildi kurunca haber verin mumblea giremiyorum ben en azından .gc chatten konuşurum.
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 bana mumble adresini yazacak adama dua edicem
Catze Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 adress : hajnal.mumble.com port : 6005 password : retret
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Marty said: burdan kale aliyoruz, su an aliyoruz, brit bankin ordayiz vs diye yaziyosunuz da, o kaleyi caldiricaksiniz benden soylemesi. simdiye 3 hirsiz dikmislerdir emlakcinin oraya kaleyi nasıl çalacaklar abi newbified değil mi?
Öne çıkan mesajlar