Palin-Daoc Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Osi de turklerin oyandıgı serverda mı dieyyim ne bileyim artık en fazla kac player oluyor ayda ortalama oyuncu sayisi nedir bu konuda bir bilg iverirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Bizim burdan oynayan 10-15 kişi var herhalde. Genelde 1-2 kişi aynı anda onlineoluyor bir olay yapmıyorsak. Beraber bişiler yapalım dediğimizde de genelde 6-7 max online olabiliyoruz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palin-Daoc Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 yok ben butun server da akc kisi online oluyor diye sormustum gene sayiniz iyimis :P artması dilegiyle cevap bekliyorum butun server için player sayisi akc oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Valla en ufak fikrim yok aynı anda kaç kişi online oluyor diye ama herhalde EUda falan 500-600 oluyordur genelde. OSI tamamı dersen ÇOK demekten fazlasını yazamıcam :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Valla GL de özellikle geceleri tatmin edici bi kalabalık oluyordu.Ama hiç oturupta saymadım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Bir server'da ev sayısını saymak o server'da kaç kişi olduğunu belirtmese de kaç account açık olduğunu belirtir. Tabi Felluca,Trammel,Malas ve son çıkan japon adalarındaki evleri bile saymak için çok uçmuş olmak lazım.. Benim gibi bir istatistik manyağı bile bu işe girşimez baştan söyleyeyim... Yukarıda dendiği gibi çok demek en doğru kavram olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palin-Daoc Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 peki ben simi osi de oyanmaksitesem neler apamma erek bana bu konuda bir yardım ederseniz sevinirim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Öncelikle bir tane acc alıcaksın. Sıfır account veya ebaydan 2.el hazır account alabilirsin. Sonra yapman gereken birşey yok. Accountların SE upgradeli olmasına dikkat et. Ve tabi sende de SE yuklu bi UO olursa iyi olur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 bu arada SE denilen sey yeni cikan ultima online genisleme paket; Samurai Empire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 o nu yuklemesek olmazmı bende aos var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Onu yuklemez isen olur tabiki. Sadece ninjitsu ve bushido skillerini kullanamaz yeni eklenen adalara gidemezsin. Yani gayet guzel oynanır bunları yapmayacaksan.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 yenı adalarda ne var ? farklı bişiler varmı ben bılmedım skılı kulanmam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 var bi sürü bişiy uo.stratics.com dan öğrenebilirsin kesinlikle değer ek pakede..[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar