Malibu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Kore sunucularının durumunu öğrenebileceğim bir site falan biliyormusunuz.Aradığım şey tam olarak X serverı : Kapalı Y serverı : Açık Z serverı : Açık gibi birşey. Çünkü bu gün sabah oynadığım server gitti ve şu an içinde karakterim olan hiç bir server yok (4-5 ayrı serverda karakterim vardı) Böyle bir sayfa bulursam ve hepsi açıksa sanırım karakterlerimin silindiği anlamına gelecek?[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Server isimleri olmadığı için dediğin gibi bir sey war mı yok mu anlamak mümkün değil ama bnm iki ayrı serverda charım vardı ikisi de duruyor ve su an ikisine de girebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Ulan harbi test edelim dedik PvP ye girmeden lvl kasalım diye Normal serverda karakter kastık o serverda gitti. Bahsız bedeviyi IronForge da Undead...[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Aynı konu burada da konuşuluyordu, takip edin :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Ben takip ediyorum zaten orayada ben yazmıştım ancak o forum başlığının amacından uzak olduğu için hem daha kolay cevap bulabilmek hemde forumlardaki düzeni sağlamak adına yeni konu açmayı tercih ettim. Hala hiç bir serverda karakterlerim görünmüyor. Şu an için bütün serverlar açıkmı ki?[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Sadece link'i eklemek istedim zaten :) Birde, Babelfish ile koreceyi ingilizceye çevirebiliyorsun. Kore sayfasını o şekilde bir inceleyip, açıklama varmı bakabilirsin. Babelfish'e altavista.com'un ana sayfasından girebilirsin.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 İngilizce çevirisinede baktım ama ne karakter yok olmasıyla ilgili bir bilgi nede server list görebildim. Gitti karakterler anlaşılan. Sabah çok güzel oynuyordum. daha sonra sağlam bir lag oldu oyundan çıktım bi daha da göremedim listede :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Sorunu kendim hallettim. Karakter sayısının yazdığı yerde hiç birşey yazmamasına rağmen bütün serverlarda karakter seçme ekranına geldim benim oynadığım servera geldiğimde karakterlerimi görebildim. Yetkililer bu soru ve cevabını faq a eklerlerse ileride böyle bir sorun için kimse benim gibi 14 saat uğraşmak zorunda kalmaz.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar