loop Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 PrudenT said: desktop klasöründe admin permissionun falan yoktur ve benzeri saçmalıklar veya delete tuşuna falan koyuyosundur sdfkjsdf f tuşları hariç hiçbiri kalmıyor bir sonraki logine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ya oyun pini deişmiyor mu la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Dex 90dan yukarı çıkmıyor ya? Britteki müzik aletlerini de denedim gene olmadı. Nasıl yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 young arenadakileri dene. brit'te oyuna basladıgın yerde gate var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 cicibeybe said: Dex 90dan yukarı çıkmıyor ya? Britteki müzik aletlerini de denedim gene olmadı. Nasıl yapıyoruz? 225 i capledin mi acaba ondan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 15-90-63 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ya biri bana runebook ayarlasın, yarın alayım. pm pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 pati evinin orayi pklar basmis dikkat edin 5kisiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 yarın alayım ne? bugün verek. yer belirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 oo bakayım nerdeymişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 2dk sonra minoc bankadayım IronMan nick * kutun dolu, veririm tabi paticiğe dağıtırız scriptlerle mafya gibi çökeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 inanılmaz lag var bende şuanda char yürümüyor bile sizde var mı böyle sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Abi çok feci kasıyo bişyler oldu noluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 +15 lj abartmıyorum 2 vuruyor 50 50 sekmiyor hiç insan degil, ben ne zaman görsem kaçtım, şakası yok.. toggie said: abi LJ bonusu varmıs ya lan. http://www.nebula.web.tr/?p=216 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 savedesktop makrosu yapmayı denedin mi ? loop said: PrudenT said: desktop klasöründe admin permissionun falan yoktur ve benzeri saçmalıklar veya delete tuşuna falan koyuyosundur sdfkjsdf f tuşları hariç hiçbiri kalmıyor bir sonraki logine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Pardon o nedir ? Oyun pini siteden değişiyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 tailor yapabiliyor. Gaboo said: Gaboo said: Gaboo said: ağ yapılıyor mu ? yapılıyorsa nasıl ? yapılmıyorsa nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 arenada bana crim olmayan adam kalmamıs. birkacınız dalmasaydı bari, hepinizi otturucem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 tiLi said: yarın alayım ne? bugün verek. yer belirt tili. runebook u da senden alsam ya ben. loop a yük oldum zaten. craftı için parası gerekiosa onu da söyle aktarim runebook gerekli karaktere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 toggie said: arenada bana crim olmayan adam kalmamıs. birkacınız dalmasaydı bari, hepinizi otturucem. o karakterle girmicem işte öttür sen lsjdsaljk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 tekrar soruyorum serpent's hold occlo nujelm markları olan var mı ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 abi hasta oluyorum bu oyuna yaa garip nickli bir eleman 3-5 k ya kölelik yapıyor scrool toplatıyorum agac kestiriyorum misler gibi haha=) ve ciddi anlamda itaatkar ne istesen yapıyor bişi istersede soruyor önce brit bankada bulabilirsiniz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 dworgian greater reg al yapayım rune book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 spompas said: abi hasta oluyorum bu oyuna yaa garip nickli bir eleman 3-5 k ya kölelik yapıyor scrool toplatıyorum agac kestiriyorum misler gibi haha=) ve ciddi anlamda itaatkar ne istesen yapıyor bişi istersede soruyor önce brit bankada bulabilirsiniz=) ayak işleri yapılır diyen bi eleman vardı o mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Madcat said: dworgian greater reg al yapayım rune book oke dur para aktarim sesleniorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar