reampage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Selam, içinde bf4 ve simcity var. kötü pc ile keyif alamadım bir türlü. almak isteyen varsa steamden bir iki oyun ile takas ederim ucuz yollu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 misal bir fiyat alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Dayz alabilrisin 60 lira civarı ne bilim direk para vermeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 starbound alana vercem accountu email felan değişir herşeyi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 30 dolarlık dayzden 15 dolarlık starbound'a düşmüş, 2-3 gün daha beklesin almayı düşünen biri 3 dolarlık rise of triad'a halledersiniz işi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 rise of triad nası lan güzelse olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ya abi kenarda durucak yine bf3 öle oldu aldım 1-2 hafta oynadım suarka verdim accoutnu bir daha girmedim bile buda böyle olucak, ya birine vericem yada işte cebimden para vericeğim bir oyunla takas edeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar