LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ehem, aslında başlığa aldanmayınız. yardımınızı değil, direk kendi yaptığınız veya sizin de arakladığınız bir ödevi istiyorum. ödev ünide ingilizce dersi için ve yarına vermem gerekiyor. minimum 3-4 sayfa olması gerekiyor ve üzerine sunum yapacağım yine yarın. ona göre bir ödev olursa güzel olur yani. bu arada hayvanlaştığımı, sizden yazmanızı istediğimi sanmayın. önceden yaptığınız ve hala bilgisayarınızda varolan bir ödevi istiyorum sadece. konular şunlar: Matrix Matrix Reloaded Lord of the Rİngs The Hobbit J.R.R Tolkien Star Wars Harry Potter Ursula Le Guin Fairy Tales The Effects of Fairy Tales on Children The Effects of Mythology on Fantastic Literature Why is Fantastic Literature so popular? Fantastic Literature and the Dragon Globalization and Cultural Imperialism Globalization and Language How to Judge Globalism Globalization and Popular Culture Globalization and the Third World Globalization and Terror Globalization and Environment Gender and Labor Division Gender Discrimination and Education Gender Discrimination and Culture Gender Discrimination and Globalization Fulbright AISEC IELTS Work and Travel Presentation and Different Cultures gönderecek olanlar ister buraya, ister benim özel mesajıma gönderebilirler. dosya halinde gönderecekseniz, icq: 44016897 herkese teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 bunlar konusnda ne istiyorsun anlmadım[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 "bunlar konusunda ne istiyorsun anlamadım?" ehoeh ben de seni anlamadım? orada yazdığım konulardan herhangi biri hakkında 3-4 sayfalık, üzerine sözlü sunum yapılabilecek ingilizce bir yazı istiyorum o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 o zaman bu filmlerin sitesine girerek gerekli bilgiyi belki bulabilirsin.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 şimdi anladım[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 yahu öyle direk makale bulmasını biliyorum ben de. ancak hoca anlayabilecek bir hoca. bir öğrenci ağzıyla yazılmış olsa daha güzel olur gibime geliyor. o yüzden varsa birilerinde yollayıversin eski ödevlerinden diye şeettim. ödev paylaşım gibi bir şey yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 şöyle bir yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 matrix hakkında nebuch un yazdıgı süper yazıalr vardı. 26 sayfalık bir topic ama her sayfasında çok güzel soru cevaplar var. http://forum.paticik.com/view.php?id=78260[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 e ne oldu ödev werdinmi ne dedi hoca :)[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 nasıl yani? arıyoruz itşe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 son bi kez up, anlayışınıza sığınarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 sana yardım etmek isterdim ama konular çok dandik yinede bi bakayım sağa sola senin için[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 e son güne bırakılmaz ki. gerçi ben yollarsam hocayı ikna etmekte zorlanırsın: "valla ansiklopediden ya da kitaptan almadım, kendim yazdım hocam"[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 varsa hazırda gönder yahu ehoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 olsa yollarızda işin zor otur sabaha daha vakit var :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 AISEC yurt dışında staj olayı makina müh kapsamıyo :) ama bi ara hindistana yollıyodu napcaksak orda[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar