Sensible Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Arkadaşlar ben şuan fm alanında okuyorum. Şimdiye kadar hep bilgisayar mühendisi olmayı istemiştim ama yatkın olduğum şeyler farklı galiba. Evet,bilgisayardan iyi anlıyorum ama bildiğim programlar genelde hep grafiksel,böyle şeyler hoşuma gidiyor.. Photoshop,3dsmax,flash gibi. Bişeyler yaratmak çok hoşuma gidiyor. Müzikle acayip ilgiliyim,3 sene evvel kendi kendime gitar çalmayı öğrenmiştim şuan geliştiriyorum,kendi çapımda kayıtlar falan yapıyorum. Geçen karakalem çizmemin iyi olduğunu farkettim,daha önce en fazla 5-10 kere falan ciddi bişeyler çizmişimdir karakalem,geçen okulda canım sıkıldı öylesine birşey çizdim,bütün sınıf hayran kaldı çok hoşuma gitmişti. Ben bunları nasıl birleştirebilirim ya,nasıl bir meslek dalı seçmeliyim sizce? (not: ben bunları bunları yapıyorum,şöyleyim falan demek için yazmadım bunları;her insanın kendine has yetenekleri vardır,ben bunları yazdım sadece yanlış anlamayın lütfen)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 aradığın bölüm entas[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bilgisayar biliyorum diye bilgisayar mühendisi olmaya heves etme derim bende elektronikk bölümündeyim daha elime havya alıp lehim yapmadım sadece sıfır ve bir üzerine yazılmış 500 er sayfalık kitaplarla uğraşmaktan fırsat olmadı![signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Aynı olaylar bendede var be sensible'ım :) bende mfyim sonumuz hayırlı olur işallah... Gerçi gitar çalmasını bilmiyorum ama =P[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 fmye yönelik böyle bir dal yok da, kasar okurum diyorsan mimarlık oku, iç dizayn yaparsın. yaratıcılığın da varsa paranın da dibine inersin, eğlenirsin de..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 endüstriyel tasarım bide mimarlık olabilir başkada bişi kalmadı geriye heh..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 endüstriyel tasarımda para varmı? Malum parasız olmuyo :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Bilmiyorum valla bende newbieyim bu konuda hhee bekleyelim belki bilen birileri çıkar :)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Vodan, 22 Aralık 2004 20:44 tarihinde demiş ki: bilgisayar biliyorum diye bilgisayar mühendisi olmaya heves etme derim bende elektronikk bölümündeyim daha elime havya alıp lehim yapmadım sadece sıfır ve bir üzerine yazılmış 500 er sayfalık kitaplarla uğraşmaktan fırsat olmadı! Malesef böyle durum hiç bir işime yaramıyacak Solid State ve Manyetik derslerinden kafayı yiyecem[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Var var heralde vardır umarım yani[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 öss'ye üçüncü girişim olacak hangi bölümü istediğime hala karar veremedim[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Sensible, 22 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki: endüstriyel tasarımda para varmı? Malum parasız olmuyo :) endüstriyel tasarım iyi meslekte kazanabilir misin iyi bir yerde puanları çok yüksek?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Endüstriyel synthisaysic furdalyzer ol bence[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 mutlu olucağın iş önemli tabii ama maddi çıkarlarınıda düşünmen lazım..Müzik hobi olarak çok güzeldir fakat meslek olarak yapmamanı öneririm..güzel sanatlarda okuyan birçok arkadaşım var çoğu gelecek kaygısı içinde..mf çok avantajlı bir bölüm çoğu yere açılıyo..bana sorarsan tasarım bölümleriyle ilgilen[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 sevdiğin işi değil yaptığın işi sevmelisin..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Madem FMsin, benim gibi yap, sat fmyi iktisat oku paşalar gibi. Ooooh hem mühendisliğe göre rahat edersin, hem de yaratıcıysan onu ekonomik olarak konuşturman daha rahat olur. Dersler çok yoğun olmayacağından meslekte değilse bile, hobiler aracılığıyla kendini gösterirsin. Fenci olduk ne oldu, öldürmediler süründürdüler, iktisat yazdığım için acayip mutluyum. Keza bizim bölümdekilerin %70inden çoğu zaten FMden gelmiş. Salla güzelim endüstriyel tasarım masarım, hikaye onlar, sen kasarsın başkası alır senin emeğinin parasını sana da üç kuruş verir, ömür billah aç gezersin.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 sevdiğin işi yapmalısın, bi kere nefret ettin mi bi daha sevemezsin. hem okurken hem de çalışırken hayatından bezersin. mimarlık ve endüstriyel tasarım bana da mantıklı geldi. bence önce bi rehberlikçilere sonra bu iki mesleği severek yapan birilerine danış. sana uygun mu değil mi ne yaparlar ne kadar kazanırlar onu bi öğren. hatta yurt dışındaki olanaklarını da araştır. zaten sonrasında yavaş yavaş kafanda bişiler canlanır.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forsak3n Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 End. tasarım ve mimarlık. Tasarımla ilgili birşey yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bilgisayarla ilgileniyorum diye sakın yazma bilg mühendisliğini, anca kod yazmak ya da elektronik kısmıyla ilgili isen yaz, Endüstri mühendisliği yada endüstri tasarım gib isenin işin, onlara da az buçuk kodlama gösteriyorlar bizim okulda, robotlarla filan oynamak eğlenceli olabiliyor,0 not: benim bölüm istanbul ticaret üniversitesi bilgisayar mühendisliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Sensible : Neden zevk alıyorsun neyi seviyorsun önce bunu iyice tespit et, emin ol. Daha sonra bu sevdiğin şey üzerine eğitim gör. Sensible : hayata bir kere geliyoruz.o zaman bu hayatı neden kendine zehir edeceksin.iş hayatı genellikle sabah 8:oo akşam 18:oo dir.yani hayatın işte geçecek.bu yüzden kesinlikle sevdiğin işi yapmalısın. Sensible : zaten sevdiğin iş olacağı için işin kompedanı olacaksın ve kompedanlar her zaman iyi para kazanır hangi meslek olursa olsun.çünkü sevdiğin iş olacağı için hep daha fazlasını öğrenmek isteyeceksin.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ohoo çocuğun hayatini karartcaksınız ne öyle mühendislik mimarlik filan.. ya topçu olsun yada popçu yada gelin kaynanaya girsin[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra member of AAL 'O5 [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bazı üniveristelerin grafik tasarım bölümleri var sanırım sabancıda olacaktı bu olay mezun olunca web masterlıktan grafikerliğe çeştili yerlerde daha çok reklam sektöründe çalışabilirsin entas bence sana olmaz çünkü o direk eşya yada ürün tasarımı çok sanatsallık bekleme ha bide asla kazandığın bölümdeki işi yapamassın direk herkes daha esnek daha inter-disipliner çalışıyor şu an makina mühsen yine bilgisayar bilmek durumundasın mimar olsan bile şahsen itü-makine müh öğrencisiyim ama yapacağım işle makina müh arasında pek alaka olacağını zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 chemical dan iyi mimar olur :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 chemical dan deli Entascı olur asıl.[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Sensible aynı sorun bende de var.Fm'deyim ve müziğe karşı sağlam bi yeteneğim var..Napacam bilmiyom :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar