inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Benim skype ekran kartı driverını güncellediğimden beri çalışmamaya başladı. İnternetteki bütün çözümleri denedim ve aynı sorun bir çok kişinin başına gelmiş fakat ortada kesin bir çözüm yolu yok. Nasıl yapacağımı bulamadım. Daha önce başına gelen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 beter ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Aluriel said: beter ol uff snn be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 skype microsoft aldığından beri resmen bitti. az bekle yeni. güncelleme yapar duzeltirler salaklar. günde 3kere app update yapar oldular bir türlü dikiş tutmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Nvdia mi kullanıyorsun? Benim de yeni kartı taktigimdan beri logout dersem kitlenip çöküyor amele program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 pc'nin saati yanlis oldugunda da acilmiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 aente said: Nvdia mi kullanıyorsun? Benim de yeni kartı taktigimdan beri logout dersem kitlenip çöküyor amele program. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 skype virüsü girmiş kardeş, format tek çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Gaboo said: skype virüsü girmiş kardeş, format tek çözüm Attım bana mısın demedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar