einhander Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 fahrenheit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 senelerden beri azzaro chrome ve chanel allure bi kaç senedir küçük kardeşleri var DKNY bidelişius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 fahrenheit ten şaşmam, kesinlikle baş döndürüyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 caldion night ama almam lasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 adiclas team sipor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Armani Black Code. Çok memnunum kokumdan. Bazen D&G'nin zebra desenlisinden alıyorum da fazla şekerli kaçabiliyor. Rochas, 212, Gio da güzeldir. Deodorant olarak da Chanel'in sport deodorant'ı var, herkese öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 eskiden burberry sonra hugo boss (baldessarini del mar) sora bi lacoste deneyim dedim çok beğenmedim. şimdi davidoff cool water deniyorum bakalım.. bi şeye tutunamadım daha tam. ama baldessarini yeni viski aromalısı var ambré diye, onu da düşünüyodum da belki 3-5 sene sora daha bi gider. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 armani code. akşama kadar etkisi dvm ediyo ve çok seviorum. freeshoptan getiren arkadaşa burdan sevglerimi iletiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 armani mania kullanıyorum bittikçe alıyorum çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 valla etki konusunda da fahrenheit'i tek geçerim makinaya atıp hala üstünde fahrenheit kokusu olan eşyalar hatırlıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Emporio Armani Giorgio Armani Hugo Boss Azzaro şu an bunlar var elimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Harem otogarında çakma parfüm satanlar gibi kopnuştun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ehüe yok ya hepsi free shoptan. azzaro nun şişesi büyük en çok onu kullanıyorum emporio nunki çok küçük ona da kıyamıyorum ama bu eylül yine alıcam yurtdışından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Replay,Givenchy Rush =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 emporio da güzeldir ama ufak harbi şişesi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Chanel - Allure Guy Laroche - Drakkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 eskiden hep armani code kullanıyodum(eski adıyla black code).şimdi d&g masculine ağırlıkta.arada diğerinide kullanıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar