kermit Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 kinght online ı indirebilceğim bi site varmı mümkünmü böle bişi ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt [Bu mesaj kermit_frog tarafından 23 Aralık 2004 13:25 tarihinde değiştirilmiştir]
kermit Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 buldum kusura bakmayın kirlilik için[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt [Bu mesaj kermit_frog tarafından 23 Aralık 2004 13:27 tarihinde değiştirilmiştir]
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Üstte var..Xinegon'a gel kermit :)[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB [b]ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SARI İLE LACİVERT'İ AYIRAMAZ Kİ
kermit Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 herkes çoğunluk ordaysa gelirim oraya herkes free serverdamı peki ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 evet.. Ares 1-2 olanlar var.. arestede char var.. xinegondada.. Xinegon daha iyi.:) Kimse oynamıo galiba paralı serverlarda..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB [b]ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SARI İLE LACİVERT'İ AYIRAMAZ Kİ
kermit Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ilk betadayken oynamıştım ben sonra lineage felan derken baymıştı yapıcak bişi yok zaman geçiririm o.O[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Ares'e gelmeyin taaammı. Xinegon a gidin. Siz Ares'te beni yalnız bırakın. :([signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 kermit bence dieze gel boşver xigenonu bak b görüceksin hiç pişman olşmıycaksın neden dersen en aznından serverda oynayanların %50 si turk.manyak güzel geçiyo oynaması harika oluyo bence dieze gel benden sölemesi.[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Dieze bi sen oynuon zaten dandik sürver :)[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB [b]ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SARI İLE LACİVERT'İ AYIRAMAZ Kİ
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Siz inatla Ares'e gelmeyin olm. :(:(:([signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Erchamion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Gelcem ama pl yapcan bana taam? Herşey karşılıklı :))
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Manikür - Pedikür de yapimmi?[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
kermit Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 %56 da download bitince karar veririm o.O[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paticikte herkes nerdeyse xigenonda oynuo Bi Fatih var Areste oynuo o da gelcek zati xigenon'a :)[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB [b]ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SARI İLE LACİVERT'İ AYIRAMAZ Kİ..
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Aman abi fatihte o cene varken gelmesin,partyde adama laf yetistiricez derken ölürüz :D ehehe
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: fatihkaraca, 23 Aralık 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Ares'e gelmeyin taaammı. Xinegon a gidin. Siz Ares'te beni yalnız bırakın. :( Hangi ırksın söyle falla başlıyacağım.[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Pls ork de ork 35 assassin var humanda 31 barbar var onları kasıcaktım Aslında beni aresden soğutan şey bi zamanlar bug yüzünden server iki gün geri alınmışdı ben ozmn 38dim 2 gün önceye gidince adam lvl 12ye düşdü ondan sonra mage kasmadım :D Yoksa bende güçlü bir ork mage olacakdım Şimdi diezde 49 char kasmak zorunda kalmazdım.[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Neden xig degilde ares,Ayıp oluyo lentisel vallal :)
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 abi sıfırdan başlamak koyuyor[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 sürekli ezik wormları kes uraş dur sıkıyor[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Direk başlar başlamaz Bulturelere gidiom partiye giriom 5 dakka level 10 oluom,bu kadar basit.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB [b]ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SARI İLE LACİVERT'İ AYIRAMAZ Kİ..
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Oda güzel bi mantık.[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Öne çıkan mesajlar