Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

setup

kermit

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kinght online ı indirebilceğim bi site varmı
mümkünmü böle bişi ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 23 Aralık 2004 13:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
buldum
kusura bakmayın kirlilik için[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 23 Aralık 2004 13:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
herkes çoğunluk ordaysa gelirim oraya
herkes free serverdamı peki ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
ilk betadayken oynamıştım ben
sonra lineage felan derken baymıştı
yapıcak bişi yok zaman geçiririm o.O[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
Ares'e gelmeyin taaammı. Xinegon a gidin. Siz Ares'te beni yalnız bırakın.

:([signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
El Morad (Bildiğin insan işte)
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Mesaj tarihi:
kermit bence dieze gel boşver xigenonu bak b
görüceksin hiç pişman olşmıycaksın neden dersen en aznından serverda oynayanların %50 si turk.manyak güzel geçiyo oynaması harika oluyo bence dieze gel benden sölemesi.[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Mesaj tarihi:
Siz inatla Ares'e gelmeyin olm. :(:(:([signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Mesaj tarihi:
Manikür - Pedikür de yapimmi?[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
Mesaj tarihi:
%56 da download
bitince karar veririm o.O[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
said:
fatihkaraca, 23 Aralık 2004 14:58 tarihinde demiş ki:
Ares'e gelmeyin taaammı. Xinegon a gidin. Siz Ares'te beni yalnız bırakın.

:(

Hangi ırksın söyle falla başlıyacağım.[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Mesaj tarihi:
Pls ork de ork 35 assassin var humanda 31 barbar var onları kasıcaktım
Aslında beni aresden soğutan şey bi zamanlar bug yüzünden server iki gün geri alınmışdı ben ozmn 38dim 2 gün önceye gidince adam lvl 12ye düşdü ondan sonra mage kasmadım :D
Yoksa bende güçlü bir ork mage olacakdım
Şimdi diezde 49 char kasmak zorunda kalmazdım.[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Mesaj tarihi:
abi sıfırdan başlamak koyuyor[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Mesaj tarihi:
sürekli ezik wormları kes uraş dur sıkıyor[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Mesaj tarihi:
Oda güzel bi mantık.[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
  • Yeni Oluştur...