Cermy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 arkadaslar laptopuma ram almak istiyorum. suanda 256 var bi 64 yada 128 eklemek istiyorum. nerden alabilirim ve fiyatları ne kadardır (2sininde)? ha bide uyumluluk sorunu falan olabilirmi -olabilirse neyle ? p4 2.4[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 uppp[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Bu konuda önemli olan Notebook modelin Ve uzerindeki ram slot Sayisi bazi notebook larda tek slot bazilarinda ise 2 slot olabiliyor eger model ini soylersen daha açıklaycı bilgi verebilirim. hemen hemen buyuk toptancıların yada bilgisayarcıların hepsinde rahatlıkla notebook ram i bulabilirsin dedigim gibi eger model verirsen cok daha ayrıntılı yardım edebilirim..[signature][hline]Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 model veremiyorum zaten markası bilem garip . DATRON .. %80 ihtimalle 2 slot oldugunu biliyorum ama yanılıyoda olabilirim. Aletin garantisi bitti ama etiket var hala orda açıp bakıcam ama tırsıyorum[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 bırak laptopla işin olmasın ya en iyisi masaüstü bilgisayar[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Yetkili servisini ara, onlar en güzel çözümü sunarlar. Eski laptopa RAM eklerken öyle yapmıştım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Garantisi varsa garantisini bozma teknik servise git mutlaka, yoksa garantisi laptopun altında tornavidayla açabileceğin ram yuvası var. Aç orayı bak tek slotmu var yoksa çift slotmu. Birde ramlerden tekini çıkarıp üzerindeki kaç mhz olduğunu oku. Ona göre yeni ram alıp yerine takarsın çok basit.[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 peki yardımlar için teşekkür ederim arkadaslar. 256(zaten mevcut)+64 yada 128 yapmayı düşünüyorum. bunların fiyatları hakkında bilgisi olan varmı?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar