LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 olmuyor olmuyor birsey bulmam lazım yoksa hayal olucak..[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur !
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 valla açık konuşiym dersi derste anlamazsam başka türlü anlıyamıyorum...mesela fizik dersini elealalım..adam tam bi gerizekalı...bi derste ortalama 1 soru ile götürüyoruz...ve hiç bişi anlatamıyo...formül yazıp bırakıyo...e tabi anlamadığım şeyleri formüle dökemiyorum ve 1 alıyorum... ama mesela analitik...okuldaki en iyi öğretmen...ama gel görki bundanda 1 alıyorum..neden?bundada formül ezberliyemiyorum...ezberi ve konu anlamayı dengelemek lazım ama olmuyor..[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Aman hakkaten bu kadar takmayın bı sure sonra kendılıgınden oturur[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 çalış çalış nereye kdr :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :)
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Arkadaslar unutmayin ki gerçek sınav obur tarafta :D[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05
namesiz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 arkadaşlar bendemi bi salaklık var.sizin yazdığınız bvutun problemler var ama lgsye hiç çalışmadan 820 puan yaptı su an okulumda %100 bursla okuyorum derslere pazar 2 saat açlısarak 5 4 alıorum var bi b*kluk ama hadi hayırlısı.Lise 2 deim ama 90lıım bu arada.[signature][hline]John_Petrucci, 03 Kasım 2004 20:11 tarihinde demiş ki: Bide Nükleer başlıklı kız var o daha iyi bence... If Lıfe IS A MIRACLE THEN WHY IS EVERYONE SO BREAKBLE ---Noname-- THE SHADOWLORD OF THE UNDEAD WORLD LETS DANCE ALL AROUND UNTIL WE PUKE AROUND
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Ders çalışma tümüyle kişiden kişiye. O bakımdan olmuyor yapamıyorum diyorsan, kendini kontrol edemiyorsan PCyi kaldır. Bazısı dayanır açmaz, bazısı dayanamaz. Dayanamadıklarını kaldıracaksın. Örnek, ben mesela lisesonda Medieval Total War oyununa kaptırmıştım. Öbür türlü her şeyi kontrol edebiliyordum, o oyuna başladım mı kalkmıyordum. Anneme oyunun cdlerini verdim, dedim öss bitene kadar bunları çıkartma. Tamam dedi, sözünü de tuttu. Ben de oturdum çalıştım. Yoksa karı kız olayı da gırlaydı, alem yapmak da öyle, ama lisesondum yani hayvanlar gibi çalışıyordum bir yandan. Mesela kardeşim Borbag. Evde kesinlikle ders çalışamıyordu, pc tv lay lay loy loy. O da çareyi kendini dışarı atmakta buldu, özel ders aldığı ofise gidip akşam 10lara kadar orada ders çalışıyordu. Millet açıkta kalır lan buu derken herif gayet de kazandı össyi. Hala da evde ders çalışamaz, dışarı bir yerlere gider ders çalışmak için. Sonuç itibariyle, sen kendinin doktorusun. KArar ver, karşı koyamadığın heveslerinden uzaklaş. Konsantre olmak için yöntemler bul. Herkesin metodu farklıdır, bu işin bir yolu bir öğretisi yoktur. Kendi yolunu çizeceksin. Kolay gelsin.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Öne çıkan mesajlar