Sensible Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Ya bu olay benim çok hoşuma gitti açıkçası. 90 Milyonum gidicek ama olsun seve seve veririm. Kafelerden giren ipsiz sapsız aptal aptal adamlar oyunumuzun içine edemeyecek. Hemen hemen hiç küfür görmicez. Her önüne gelen oynayamayacak. Gidip hemen alıcam orijinal oyunu.. Siz ne düşünüyorsunuz?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 crackleri cıkar gibime geliyor benim[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 multi oynanamaması diye not düşseydin keşke.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Ne mi düşünüyoruz Aldım bile :D[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 vala ben sattım bile :D[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 single ı sahte oyunla aldım bitirdim bayaa beğendim baktım kesmedi.. crack fln yok multi için... bastırdık steam e parayı aldık.. valla kaliteli multisi, ama insanlar hiç konuşmuo yaa bi soğukluk var :)[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: Sensible, 21 Aralık 2004 22:21 tarihinde demiş ki: Ya bu olay benim çok hoşuma gitti açıkçası. 90 Milyonum gidicek ama olsun seve seve veririm. Kafelerden giren ipsiz sapsız aptal aptal adamlar oyunumuzun içine edemeyecek. Hemen hemen hiç küfür görmicez. Her önüne gelen oynayamayacak. Gidip hemen alıcam orijinal oyunu.. Siz ne düşünüyorsunuz? sen öyle san , ailesi zengin olan 9 yasındaki amerikan bebeleri girip lamerlik yapamıcakmı sanıyosun ?[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 9 yaşındaki amerikan bebesinin ratingi yüzünden oyunu oynaması biraz zor.. :D[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Evet onlara yassah :), biz de ise satmak için türlü türlü palyaçoluk yaparlar büyük mağazalarda falan tey tey.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 amerikalilarin lamerlik seviyesi daha dusuk, cunku para veriyorlar, ve verdikleri paranin degerini biliyolar genelde.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Online gaming ipyasasında "alman" faktoru varken nereye lamerlik sıfırlanıyo? (burda cıddı bı genelleme var evet ama ben kimseden cekmedım bunlardan cektiğimi)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Başka bir firma D&R'lara sınırlı sayıda getirmiş. Fakat gerçek distrübitör "yılbaşından sonra gelecek" diyor. Hatta fiyatı 50 milyon civarında olacakmış. NOT: Bu bilgi kendi ağızlarından alınmadır.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: LasT_SuRviVoR, 21 Aralık 2004 23:34 tarihinde demiş ki: sen öyle san , ailesi zengin olan 9 yasındaki amerikan bebeleri girip lamerlik yapamıcakmı sanıyosun ? 9 Yaşındaki Amerikan bebeleri,15 yaşındaki Türklerden daha gelişmiş oluyor merak etme. Ayrıca onların oyunu almak için zengin olmasına gerek yok.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 evet amerikalılar ownz turkler suxx roxxor haxxor zoxxor foxxor[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 yok yok ha 9 yaşında ha 15 lamer lamerdir arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jesterscript Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bende şu anda orjinal hl2 var. death match lerde ping yükselebiliyo oda pek hoş olmuyo. ayrıca 5 6 kişiden sonra (gf4 ekran kartı var bende) fps düşebiliyo. hl2dm için iyi bi ekran kartı olması lazım. cs-source içinse bişi diyemiyorum henüz update ediyor. ama herkes böyle güzel bi oyunun hakkını vermeli. orjinal alarak tabi. steamde bide türk serverı olsun isterim ben. ping iyi olsun vs.[signature][hline] rekorcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Hem CS:S hem de HL2DM için Türk serverları bulunuyor Steam'de.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 D&R da var oyun.Valla bu aralar mali sorunlarım olmasına rağmen 50 milyon olursa atlarım direk[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nugury Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 bende kopyası var ama 9600xt dn cıkan kupon var oynayabilirim hehjehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar