Symael Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Selamlar, Gittigidiyor aracılığıyla cd-key satışı yapmak istiyorum, henüz ilk ürünler olduğu için fiyatları elimden geldiğince düşük tuttum. Malum 0 feedbackli hesaptan kimse almak istemiyor ama patide en azından aktif bir üyeyi referans gösterebilirim. Herhangi bir sorunuz varsa buralardayım genelde. CS:GO + NS2 http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/counter-strike-go-natural-selection-2-hediye-100452382 Far Cry 3 30 TL http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/far-cry-3-ubisoft-aktivasyon-download-cd-key-100282179 Euro Truck Simulator 2 16,40 TL http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/euro-truck-simulator-2-steam-turkce-kampanya-100437927 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 balta gibi ama değil gibi; indirimler başlığını ciddi takip eden üyeleri var bu sitenin. ns2 geçen gün 1 dolara geldi humble bundle da, cs:go da şu an 3.79 mu ne steamde zaten. edit; farcry 3 de 7.49 a inmişti geçenlerde diğer oyunları oyunu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 kendisi 10 yıllık yakın arkadaşım olur. kefilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Abi geçmiş gimiş bi indirimi referans vermeyin bence. Sonuçta o sırada alan almıştır zaten. Şuan indirimde mi? Değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symael Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Hedef kitlem zaten hardcore indirim takip edenler değil. Daha ziyade insanların kaçırdığı/erişemediği indirimleri gittigidiyorda diğerlerinden daha ucuza satmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ismail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Rotweiler said: Abi geçmiş gimiş bi indirimi referans vermeyin bence. Sonuçta o sırada alan almıştır zaten. Şuan indirimde mi? Değil. ben zaten o yüzden balta gibi ama değil gibi dedim. ilk cümlemde de sebebini açıkladım. burada almak isteyen core kitle o indirimlerde almıştır demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symael Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Liebe said: ismail 2009'dan beri pati-lurker olarak 4 yıl önceki nick arayışımın sonuçlarından pek memnun olmadığımı belirteyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symael Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Dworgian said: Rotweiler said: Abi geçmiş gimiş bi indirimi referans vermeyin bence. Sonuçta o sırada alan almıştır zaten. Şuan indirimde mi? Değil. almıştır / şu an alır (bkz: cs:go) demek istedim. CS:GO şu an 7.50 dolar, ilk flash sale'dan bahsediyosun sanırım. Tabi ki oyunun tekrar daha büyük bir indirime girme ihtimali var, fakat dediğim gibi her indirimi takip etmeye fırsatı/vakti olmayanlar için daha ziyade bu ilan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Ha tabii tabii. Ben dün gece görmüştüm indirimi de flash olduğunu fark etmemiş olmam mümkün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Dworgian said: Rotweiler said: Abi geçmiş gimiş bi indirimi referans vermeyin bence. Sonuçta o sırada alan almıştır zaten. Şuan indirimde mi? Değil. ben zaten o yüzden balta gibi ama değil gibi dedim. ilk cümlemde de sebebini açıkladım. burada almak isteyen core kitle o indirimlerde almıştır / şu an alır (bkz: cs:go) demek istedim. İndir o eli ilk önce bi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Ama.... tamam ya iyi satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symael Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Symael said: Liebe said: ismail 2009'dan beri pati-lurker olarak 4 yıl önceki nick arayışımın sonuçlarından pek memnun olmadığımı belirteyim :( benim de çoğu yerde nickim ustoo ( astuğ ) çok takma uaheuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 zero_cool nicki kullanmışlığım var ötesi yoktur sanırım asjkdaslj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 hiç cool değilsin manasına mı geliyor fdsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 abi :( http://en.wikipedia.org/wiki/Dade_Murphy capt obvious was here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 hiçbiri bir darklight1903 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar