Vodan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Ben yorum yapamıyorum sadece çok fazla resim var bağlantısı dial-up olanları baştan uyariyim. Buradan..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Acura Nsx vermişler ferrariyi napim :P[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mordre Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 orijinal ferarinin yerini tutar mı ? Bide birşey diyeceğim ferrari f 50 ile aynı ebatlar da mı olmuş biraz küçük geldi de motor falan ferrarinin motoru mu ? amma soru sordum cidden bayağı merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: Mordre, 21 Aralık 2004 19:21 tarihinde demiş ki: orijinal ferarinin yerini tutar mı ? Bide birşey diyeceğim ferrari f 50 ile aynı ebatlar da mı olmuş biraz küçük geldi de motor falan ferrarinin motoru mu ? amma soru sordum cidden bayağı merak ettim. Ölçüleri bilemicem ama arabanın üstündeki motor honda nsx yada acura nsx motoru.[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Honda NSX varken Ferrari'ye kasmak niye... :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ya mrk ediorum honda nsx le acura nsx arasında bi motor yada şasi farkı varmı diye. çünkü resimdeki araba acura nsx[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ya bi de geçen sene bir tane mercedes forumu vardı buna benzer, dandirik bi arabadan yeni model mercedes replikası yapıyolardı, onun linki olan var mı aranızda?[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 SLR yapımı "How To" su[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 çok makbule geçti[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Hayırdır niyeti bozdun galba? =)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 nihahaha yapıcam yapıcam! yok ya bi arkadaşı inandıramamıştım da sorup duruyodu ona kapak yapmak amaçlı :P[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Sadece yandan güzel gözüküyor bence.Gerisi yalan olmuş kanımca.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bence bu kadar uğraşmaya değmemiş orjinali daha güzeldi yani ferrari sewmediimden deil de bu yandan yemiş ferrari olmuş gbi bizim ustanın yaptığı testarossa daha güzel :P[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Valla bizim Türk yapmıştı bundan:P[signature][hline]..:: Team McLaren Mercedes ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 bence çok güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 walla güzel olmuşta bence orjinal hali oldukça yeterli aslında :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 walla cici olmus ama elbette sadece tipte ferrariyi andırmıs :)[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 oha turkiyede bu ferrariyi yapabilcek varmi ? varsada yasak mi ? gaz olanzi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar