Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ferrari yapımı "How To" su =)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
orijinal ferarinin yerini tutar mı ? Bide birşey diyeceğim ferrari f 50 ile aynı ebatlar da mı olmuş biraz küçük geldi de motor falan ferrarinin motoru mu ? amma soru sordum cidden bayağı merak ettim.
Mesaj tarihi:
said:
Mordre, 21 Aralık 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
orijinal ferarinin yerini tutar mı ? Bide birşey diyeceğim ferrari f 50 ile aynı ebatlar da mı olmuş biraz küçük geldi de motor falan ferrarinin motoru mu ? amma soru sordum cidden bayağı merak ettim.

Ölçüleri bilemicem ama arabanın üstündeki motor honda nsx yada acura nsx motoru.[signature][hline]Snowboy
Mesaj tarihi:
ya bi de geçen sene bir tane mercedes forumu vardı buna benzer, dandirik bi arabadan yeni model mercedes replikası yapıyolardı, onun linki olan var mı aranızda?[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Mesaj tarihi:
nihahaha yapıcam yapıcam!
yok ya bi arkadaşı inandıramamıştım da sorup duruyodu ona kapak yapmak amaçlı :P[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Mesaj tarihi:
bence bu kadar uğraşmaya değmemiş orjinali daha güzeldi yani ferrari sewmediimden deil de bu yandan yemiş ferrari olmuş gbi bizim ustanın yaptığı testarossa daha güzel :P[signature][hline]Resistance is futile
Mesaj tarihi:
walla cici olmus ama elbette sadece tipte ferrariyi andırmıs :)[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! !
  • Yeni Oluştur...