Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoooHoooHo!!!Paticiklerim yeni yıl geliyo hoş geliyoo!!!(Yılbaşı Topici)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
noel babanın kimseye hediye para mutluluk vs vermesini istemiyorum.
hahhah yaşasın kötülük[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim

Ra

member of AAL 'O5

[Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
beni yörüngeye götürecek bi füze istiyom bacadan sokmaya gerek yok evin önünde boş arazide uygundur[signature][hline]Kendercik içmiş içmiş ve demişki: diş fırçasıyla kendimi yaraladım ya...

AAL'05 - Alkolik Ayyaşlar Loncası "2005

yesil ejderha...[/i]
Mesaj tarihi:
Bir BMW M3 siyah olsun.Nişantaşında ev,etilerde ev,bebekte yalı.1 milyon dolar nakit para.Bankamada 50 milyon dolar bu kadar noel baba.[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Mesaj tarihi:
merak ediyorum ne kadar mutlu olurdunuz bunlari alinca[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days
- Nerdboy from The Elder Scrolls Forums

Chewing gum is really gross,
Chewing gum I hate the most! - Willy Wonka
Mesaj tarihi:
Babacim benim içinde şu öss sorularini çalarsan süper olur :P[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
benim isteklerim daha mütevazi . Ben basit şeyler istiyorum ama olmayacağınıda biliyorum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
okulumda warhammer oynayan veya oynayabilecek kapasitede birini istiyorum.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...
Mesaj tarihi:
sert ve sulu domates istiyorum .. 2 kilo kadar.

Yeditepe Üniversitesi / Erkek Öğrenci Oteli / Oda : c403

Mümkünse burslu gel

[Bu mesaj Mathias tarafından 20 Aralık 2004 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...