Reumer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 evet profesyönel olarak diilde amatör olarak hobi niyetine öğrenmek ve eğlencesine birşeyler yapmak istiyorum hangi programdan başlamalıyım? photoshop la başlamalımıyım? eğer cevabınız evet ise 7 mi 8 mi photoshop? 8 daha karışık gibi bi laf duymuştum sorun çıkarıo falan demişti kimden duyduysam saçma gibi geldi ama sorayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 amator veya prof. olmak icin bence en iyisi photoshop.imkanları baya fazla.cok karısık degil zaten. cs8 ile basla tabiki.[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 cs8? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 photoshop iyidir..bence onu kullan. son sürümü Photoshop CS[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 hmmm tmm saolun peki böyle siteler varmı türkçe? örneğin php cart curt öğreten falan yada destekleyen bir çok site var coding le ilgili falan bu iş içinde böyle siteler varmıdır kendi dilimizde açılmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 kitap al kitap : )[signature][hline]well you know, life is something like that. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ehu o ayrı tabi :) neyse teşekkür ederim herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 eheh : ) kitabın etkisi şöyle ki: 1-elle tutulur yani "gerçek" birşey 2-ulam o kadar para gıydım çalışayım bari etkisi var : ) 3-bahane üretmeni engeller, hepsi bir arada kontrollü gidersin[signature][hline]well you know, life is something like that. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 aha doğru valla peki kitaplarınında çeşidi varmı lol mutlaka vardır bi kaç tane ne önerirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 kitapla photoshop öğrenemezsin. kendi kendine kurcalayarak veya bilen bir kişinin yanında zaman geçirerek öğrenmen senin için daha faydalı olucaktır. Ha dersen ben ışın kılıcı yapıcam, onun kaşını bunun kaşına şey ettiricem gibi boş vakit uğraşı istiyorsan internette ps tutorial'dan bol bişey yok. photoshop kitaplarına boşuna para vermeyin.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bence otur kendin ciz, en eğlencelisi :D[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 lol paintten işe başla çekirdekten yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ahaha *baslat/programlar/donatılar/paint yapar ve bismillah çekip ekranı yeşile boyamaya başlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 yok ya ben elinde ciz diyorum, kuru boyalarınla. ben oyle yapıyorum hep:)[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 -anneeeeeeeee pastel boyalarımı nerde.. -olum saçmalama ne pastel boyası eşşek kadar adam oldun -ya banane ya bul istiom ben photoshop öğrenecem -photoshop? -ya anne alt tarafı 1.5 milyon vercen amma kıvırdın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Reumer, 22 Aralık 2004 19:29 tarihinde demiş ki: -anneeeeeeeee pastel boyalarımı nerde.. -olum saçmalama ne pastel boyası eşşek kadar adam oldun -ya banane ya bul istiom ben photoshop öğrenecem -photoshop? -ya anne alt tarafı 1.5 milyon vercen amma kıvırdın :P yaaaaaa cok kotusunuz ya:D[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ehu şaka maka elle de karakalame çalışırım ilgim vardır bakalım photoshop CS 8 i çekiyorum bibuçuk saati var daha :) yarın falan gidip kitabınıda alacam programla kurcalaya kurcalaya öğrenilir ama kitabında yararı gözardı edilemez bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 nerden çekiyosun ben de çekiceeeeeem enfotoşop ben olacaaaaaaaaaaaam cüce öğretir bana zaten di mi??:) önce photoshop lazım tabii[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Uyumazsam uyanırken zorluk çekmem Deli_Haci in, Borbag out :hrr: beleş D&D 3.5 ed.e, maksat wizards batsın. tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 dc++ da bi amca buldum 28 ile çekiyorum 256 adsl ile çok sevindirik bi durum yani :) 340 mb falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ps 7.0 kullanıyorum. mutluyum. kazaadan adobe photoshop 7.0 full diye aratırsanız çıkıyor.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Oky, 22 Aralık 2004 19:04 tarihinde demiş ki: kitapla photoshop öğrenemezsin. kendi kendine kurcalayarak veya bilen bir kişinin yanında zaman geçirerek öğrenmen senin için daha faydalı olucaktır. Ha dersen ben ışın kılıcı yapıcam, onun kaşını bunun kaşına şey ettiricem gibi boş vakit uğraşı istiyorsan internette ps tutorial'dan bol bişey yok. photoshop kitaplarına boşuna para vermeyin. neye dayanarak söylüyorsun oky ezbere yöneltiyor diye mi ?[signature][hline]well you know, life is something like that. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Tecrübelerime ve izlenimlerime dayanarak söylüyorum. Photoshop kitaptan öğrenilemez. Seni belli şeylerin içinde döndürür durur. Farkında olmadan programın sadece yüzde 5'ni kullanırsın. O kitabın vereceği şey internette ki dandirik tutorial'dan daha iyi olamaz. Onun içinde vereceğin paraya hiç değmez. Hatta bu tür kitapların yaratıcılığı da körelttiğine inanıyorum. Fotoğraf çekmek içinde tonla kitap var ama fotoğrafı çekmeyi ancak ve ancak devamlı fotoğraf çekerek, diğer fotoğrafçıların işlerine bakarak ve kendin gibi fotoğrafla ilgilenen insanlarla vakit geçirerek öğrenebilirsiniz. ben denemelerle oluşucak deneyimin, kitap "ps kitapları" karıştırılarak yapılacak deneyimden daha faydalı ve daha üstün olduğunu düşünüyorum.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 dediklerini anlıyorum ve çoğuna da katılıyorum/ikna oluyorum da, şu da bir yöntem olamaz mı ? kitaptan çalışırken pek bir şey tabii ki öğrenmiyorsun ama az çok olanaklarına, mönü sistemlerini bazı sorunların nasıl çözüldüğünü görüyorsun. sonra elbet bir gün kitap bitiyor, işte bu aşamadan sonra başka birinin kitabını almaktansa, kendin bir şeyler üretmeye başlıyorsun. insanlarla tartışıyorsun gibi. zaten "tartışabilecek" kadar temelin oluşmuş, halbu ki sıfırdan kendin çalışsaydın ancak söylenenlere "peki" diyebilcektin. *internette ki tutoriallar aşikar tabii ki kitaplardan daha iyileri olabilir ama arkadaş türkçe istediğinden belki türkçe tutorial bulmakta zorluk çekebilir.[signature][hline]well you know, life is something like that. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 müzikde de olay böyle. menü kurcalamak için kitap alınmaz. ben tutorial karıştırarak ve kurcalayarak öğrendim memnunum. kendime yetecek kadar kullanabiliyorum. Eski türkçe hocamızın bir lafı vardı her ne kadar şerefsiz olsa da çok doğru bir laf etmiştir "kendin öğrendiğin şeyi asla unutmazsın, ama başkasının sana öğrettiği şeyler geçici olur, ezber olur" diyerek. Deneyim en kral öğretmendir.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 öyle yorum yapmışsınız ki; sanki kitap zararlı birşey. kurcalayarak öğrenmeye oranla, kitaptan işin tekniğini daha çabuk öğrenirsiniz. sonrası zaten size kalmış... ne kadar yaratıcı ya da kabiliyetli olursanız olun, elinizdeki malzemenin(burada photoshop) efektif kullanımını bilmiyorsanız, yeteneğinizle doğru orantılı ürün koyamassınız ortaya.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar