tadrenal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 arkadaşlar bu versiyomu nasıl çalışır hale getirebilirim yardımcı olursanız sevinirim Sphere Version 0.55 R4.0.2 [WIN32] by www.sphereserver.com Compiled at Jul 25 2004 (01:59:14) FATAL:You should understand that this is NOT final software, and as such is not necessarily suit to run in a live enviroment, unless you know what you're doing. Due to MANY people not understanding this, some word of warning became a necessity, hence this message. If you agree with running this software on an experimental basis, set agree=1 in sphere.ini and rerun the server. Thank you. :) FATAL:Server terminated by error -3! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 AGREE=1 yapcaksın heralde emin degilim[signature][hline]Burası Kurtlar Vadisi [i]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm [i]Gunes yokken gozluk takan adam benim ! Kim ki bu adamlara kucak açar izini vermez aksam evine giremez sabah dukkanına giremez ! UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 sphere.ini ac [sphere] den sonra gelen yere agree=1 yaz oke. ac ondan sonra acilir.[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar