kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ya bu link in park ın bi parçası vardıya adını hatırlayamıyom hangi parçası vardı bi yazında bakem onlardan birimiydi ![hline]wrak wrak wrakkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 In The And mı umarım dogru yazmısımdır :P[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 bu değil llama sağol başka ne vardı yaz :) indircem de[hline]wrak wrak wrakkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 In The End Points of Authority (umarım doğru yazdım :D) Hmm..... Crawling,Papercur,One Step Closer sanırım en ünlüleri........... [hline]KoC Dellenenrüzgar [Bu mesaj Fiercewind tarafından 03 June 2003 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: Fiercewind, 03 June 2003 20:39 tarihinde demiş ki: In The End[hline]KoC Dellenenrüzgar ı ıh değil[hline]wrak wrak wrakkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ulan bu kadarmı müzik bilginiz hadi ben bilmiyom reziller sizi bi şeyden haberiniz yok ( gaza getirmeye çalışır )[hline]wrak wrak wrakkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 buldum sağolun çok yardımcı oldunuz :) a place for my head [hline]wrak wrak wrakkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar