Editor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 http://imageshack.com/a/img18/9215/qf4h.png Benim aklım ermedi... 64GB lik ipad air ... Bakalim siz farkedebilecekmisiniz :) WTF! Abi niye Pakete daha fazla para veriyorum diye fiyatın parasıda yükseliyor ? DAFUG ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 işten çıkarken ingilizce am günü yağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Ha şimdi anladım... cihaza ayrı para veriyoruz sandım... ama sonuçta cihaza uygun paket yok nedemek oda ayrı bir abzurtluk tam tersi teyy... gidip uyusammı napsam 2 gün hiç uyumadan çekilmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Abi niye Pakete daha fazla para veriyorum diye fiyatın parasıda yükseliyor ? DAFUG ? neyce lan bu aheushua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Beyler ben uyumaya gidiorum hadi Sokam işe ya GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar