Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Hunter'ların petleri hakkında birçok yazı var, bazıları tank görevi görüyor bazılarının dps'si oldukça iyi. Ama benim merak ettiğim stun, daze vs. gibi etkisi olan pet'ler varmı? Bazı büyülere resistance'ı olan petler varmış diye duydum konu hakkında hunter oynayan arkadaşlardan detaylı bilgi alabilirmiyim lütfen? En iyi tank görevi gören petler hangileri? Hangi petlerin tank görevi yaptıklarını biliyorum benim merak ettiğim yüksek ranged dmg vermeyi planladığımdan mob'un peti bırakıp bana yönelmesini engellemek için tank görevini en iyi yapabileni bulmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 hepsinden tamelicen görünce ki abilitylerini öğren sonra diğer petlerine öğret :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 kardeşim hunter oynuyorda hayvanı tamelediğinizde otomatik olarak abilitylerini öğrenmiş oluyormusunuz yoksa başka bişeyler mi yapmak gerekiyor? Kardeşime söylerim o da kullanır hiç değilse :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 en iyi mob( Agro holder) pet Turtle class tartışmasız (alternatif Bear Class) Daze stun vs. gibi ability ler yok Cover (grp içerisinde iken petinizin agro almasını istemezseniz bunu kullanıyorsunuz ) Bite Claw Growl ability leri mevcut Bite ve Claw bir mikat extra dmg (Pet in Focus gücü kadar) veriyor lvl ine göre değişiyor dmg oranı Growl Agro holder yani mob un size saldırmasını önlüyor petiniz agro yu üstünde tutabiliyor bu ability sayesinde. değişik hayvanlardan değişik ability ler geliyor ufak bir örnek: Bear (ve türevleri) Claw ability sine sahip iken Wolf (ve türevleri) Bite ability sine sahip olabiliyor. ancak bite ile claw ı (her ikisinide kullanabilen pet görmedim şu ana kadar) Lion (ve türevleri) Cower ability sine sahip olabiliyor. Growl zaten Pet trainer inizdan train edebiliyorsunuz belli level lerde (misal 20 30 40) tavsiyem şudur daha önceden de başka bir konuda yazdığım gibi mümkünse 3 4 level de bir yada farklı tameable pet gördüğünüzde (Beast Lore ile görebiliyorsunuz artık Tameable or not) petinizi değiştirmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. (ki yeni Ability ler kazanabilesiniz) ve yeni kazandığınız pet ability lerini başka petlere de aktara biliyorsunuz.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: CraftedbyMalibu, 22 Aralık 2004 23:21 tarihinde demiş ki: kardeşim hunter oynuyorda hayvanı tamelediğinizde otomatik olarak abilitylerini öğrenmiş oluyormusunuz yoksa başka bişeyler mi yapmak gerekiyor? Kardeşime söylerim o da kullanır hiç değilse :) otomatik olarak ability (varsa) öğrenebiliyorsun.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Daggerfall sağol, birde bilgin varsa büyü resistance'ı olan petlerin olduğunu duydum konuyla ilgili bilgin varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: Deadmarine, 23 Aralık 2004 03:26 tarihinde demiş ki: Daggerfall sağol, birde bilgin varsa büyü resistance'ı olan petlerin olduğunu duydum konuyla ilgili bilgin varmı? şu an lvl 29 Hunter a sahibim ve bu zamana kadar spell resist e sahip olan pet görmedim ancak yüksek lvl e sahip pet lerde resist olabilir. ilerde resist e sahip pet görürsem buraya yazarım. bu arada Fishing ile uğraşan arkadaşlar için Wolf ve Dino tarzı petleri beslemek ölüm sadece meat yiyorlar balık yemiyorlar bu da sizi bolbol meat satın almanıza zorluyor ve hatta öyle birşey ki en ucuz (25 copper) meat i yediği zaman petim 15 dakka sonra (max) loyalty si düşüyor. daha pahalı meat alırsanız süre biraz daha uzuyor. yani meat ten meat e fark var ve loyalty yi çok etkiliyor yeni tame ettiğiniz bir wolf a 7 yada daha fazla ucuz et yedirdiğiniz zaman loyalt si sarıyı (%100) geçmiyor ancak pahalı meat leri yedirdiğiniz zaman 4 yada 5 etten sonra sarıya geçebiliyor loyalty si.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... [Bu mesaj Daggerfall tarafından 23 Aralık 2004 09:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Demin WoW forumlarında okudum lvl60 hunterların sahip olabilkikleri fire roc diye bir pet var teke tekte succubusu , voidwalker ı ve felhunter ı alabiliyor.Bu üçüyle sırasıyla savaştığındada healthi %15 civarlarında kalıyormuş.Eziyor yani :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Bu petlerin sosyetik olanlarını tercih etmemek lazım o zaman, para yetişmez onlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: Arloth, 23 Aralık 2004 10:40 tarihinde demiş ki: Demin WoW forumlarında okudum lvl60 hunterların sahip olabilkikleri fire roc diye bir pet var teke tekte succubusu , voidwalker ı ve felhunter ı alabiliyor.Bu üçüyle sırasıyla savaştığındada healthi %15 civarlarında kalıyormuş.Eziyor yani :). Son dedigin sey dogru degil. Dogrusu infernal'le savasirken %15'le infernal yeniyor.. Ayrica bu pet'in 2 adet ability'side train edilmemis daha..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Bu nasıl bir pet, nerede bulunur, lvl kaçken tamelenir bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Buldum arkadaşlar Fire Roc lvl: 43-45 Appereance: CarrionBirdSkinRed, CarrionBirdWingRe Zone: Tanaris İyide bu tanaris neresi bilen varmı? Horde/Alliance/Contest territory??? Birde Stranglethorn Vale hangi bölgede bilen varmı? [Bu mesaj Deadmarine tarafından 23 Aralık 2004 15:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Deadmarine Birde Stranglethorn Vale hangi bölgede bilen varmı? --------------- Duskwood un hemen güneyinde (Stormwind in baya bi güneyinde) Bootybay in bulunduğu yer. Contested Territory[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar