Jade Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Büyü Atildiginda Bir Warior vurdugunda buyu fizzle olmuyor bunu nasil cozebilirim ?[signature][hline]Oynayalim.Net Admin WwW.Oynayalim.Net Online Gaming
Xcrack Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Magery scriptinde , gethit triggerına f_fizzle eklemen gerekiyor diye biliyorum.[signature][hline]to the victory...
Chernobel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 f_fizzle cık cık cık skillfail yap...
Xcrack Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Magery ayrı bir script iken ne zamandır skillfail ile actionu durdurabilmeye başlandı peh.[signature][hline]to the victory...
Chernobel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ??? annamadım.. dene bir istersen..
Whistler Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 spherede f_fizzle diye bir komutmu var.. skillfail yapın[signature][hline]www.arcadiauo.com
Chernobel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: Whistler, 18 Aralık 2004 18:27 tarihinde demiş ki: spherede f_fizzle diye bir komutmu var.. skillfail yapın soylemek istedigimi soyledi arkadaş. sanırım bazıları nbl scp ye fazla takılı kalmış
Jade Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 [events e_poly] On=@Death findid.i_morpher.remove [events e_breakpoly] On=@SpellCast findid.i_pre_morph.remove findid.i_morpher.remove f_fizzle On=@GetHit findid.i_pre_morph.remove findid.i_morpher.remove f_fizzle On=@Hit findid.i_pre_morph.remove findid.i_morpher.remove f_fizzle On=@Death findid.i_pre_morph.remove findid.i_morpher.remove On=@SkillStart findid.i_pre_morph.remove findid.i_morpher.remove f_fizzle fizzle ilgili yer burasi ben bu fizzelari skill fail olrak değiiştirdim ama bir degişiklik olmadi fizzle altina skillfail da yaptim bir sey olmadi yine bir yardim ediverseniz [signature][hline]Oynayalim.Net Admin WwW.Oynayalim.Net Online Gaming [Bu mesaj Jade tarafından 19 Aralık 2004 12:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Parapa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 büyüyü attığında fizzle olur oyle gethit satiri koymalisin.[signature][hline]
Jade Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 o satiri nasil yapacagim biras aciklarmisiniz[signature][hline]Oynayalim.Net Admin WwW.Oynayalim.Net Online Gaming
Parapa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 on=@gethit (vurduğunda) f_fizzle (fizzle olucak) not : elindeki scripti bilmediğim için tam olarak bunu yazdım eğer f_fizzle ile olmazsa o f_fizzle yerine skillfail koyarak çözersin. [Bu mesaj plus tarafından 19 Aralık 2004 12:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Jade Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 tmm onu biliyomda nereye eklicem onu bilmiyorum bir sürü sey var neyin altina eklicem onu bilmiyom eger sende bugsuz bir magery script i varsa bana gonderirisen sevinirim [email protected][signature][hline]Oynayalim.Net Admin WwW.Oynayalim.Net Online Gaming
Pingu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 fix.scp[signature][hline]Dust in the wind, all we are is dust in the wind ...
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ya bir yere eklemene gerek yok olmadı bir event olarak ekleyiver aynı şey.[signature][hline]
saksuka Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 veya action=0 yap yine ayni sey olucakdir. buyu yapamiyacakdir. ör: on=@gethit | on=hitry findid.i_"item ismi iste.remove src.action=0 (rastgele yazdim hata olursa kusura bakma ornek olarak yazdim)[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;) [Bu mesaj saksuka tarafından 19 Aralık 2004 13:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Chernobel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 sanırım arkadaşda fix.scp de yok.. spheretables a gir en altta skillclass da on=@loginin altında hangı komutu veriyorsa orayı bul.. komut yoksa kendın yaz ör: f_player_login sonra bir scp nin icine (bu komut varsa oldugu yere) [function f_player_login] src.events e_xxx [events xxx] on=@gethit src.skillfail bole işte bak yap
Xcrack Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: Whistler, 18 Aralık 2004 18:27 tarihinde demiş ki: spherede f_fizzle diye bir komutmu var.. skillfail yapın Siz kendi serverınızın alt yapısını kendiniz yarattınız zaten demi . Kim varmış burda orjinal sphere ile server kuran ? f_fizzle dememin sebebi efect vermesi idi. Yoksa büyünün fizzle olduğunu nerden anlıcaksın ki ? Kullandığı magery scriptinden hangi alt yapıya sahip olduğunu tahmin ettiğim için f_fizzle kullan dedim ki hala da arkasındayım lafımın.[signature][hline]to the victory...
Xcrack Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: Chernobel, 19 Aralık 2004 14:20 tarihinde demiş ki: sanırım arkadaşda fix.scp de yok.. spheretables a gir en altta skillclass da on=@loginin altında hangı komutu veriyorsa orayı bul.. komut yoksa kendın yaz ör: f_player_login sonra bir scp nin icine (bu komut varsa oldugu yere) [function f_player_login] src.events e_xxx [events xxx] on=@gethit src.skillfail bole işte bak yap Fix.scp falan kullanmasına gerek yok. Arkadaşın zaten kendine ait magery scripti var . Ordaki gethit triggerına eklese yeterli olur ayrı bir event'a falan gerek yok.[signature][hline]to the victory...
Jade Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 fix.scp var sinir oldum sabahtan beri su bugu cozemedim ya biriniz bana gondersin sunu ellinizde varsa scp. [email protected][signature][hline]Oynayalim.Net Admin WwW.Oynayalim.Net Online Gaming
Chernobel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: Xcrack, 19 Aralık 2004 14:42 tarihinde demiş ki: said: Chernobel, 19 Aralık 2004 14:20 tarihinde demiş ki: sanırım arkadaşda fix.scp de yok.. spheretables a gir en altta skillclass da on=@loginin altında hangı komutu veriyorsa orayı bul.. komut yoksa kendın yaz ör: f_player_login sonra bir scp nin icine (bu komut varsa oldugu yere) [function f_player_login] src.events e_xxx [events xxx] on=@gethit src.skillfail bole işte bak yap Fix.scp falan kullanmasına gerek yok. Arkadaşın zaten kendine ait magery scripti var . Ordaki gethit triggerına eklese yeterli olur ayrı bir event'a falan gerek yok. ben zaten fix.scp kullanmasına gerek var demedim. tam tersine yoksa yapması gerekenleri soyledım.. magery scp si varsa altına koyar bu kadar basit.. bana laf yetiştircegine varsa bir onerin soylersin.. ben soyledim anlayan yapar..
Xcrack Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Tamam da " fix.scp de yok galiba " derken sanki olmadı fix.scp ye koy vsvs gibi bir anlam katmış. Arkadaş zaten magery.scp ine sahip ve gethit triggerına action -1 , skillfail , f_fizzle gibi bir komut eklemeli diye bir öneride bulundum ben zaten. Kimseye laf yetiştircek halim yok.[signature][hline]to the victory...
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: Xcrack, 18 Aralık 2004 17:29 tarihinde demiş ki: Magery scriptinde , gethit triggerına f_fizzle eklemen gerekiyor diye biliyorum. Sanırım Nebula Scriptleri ile çok fazla haşır neşir olmuşsunuz. Bu kişinin default sphere scriptleri kullandığını varsayarsanız... Skillfail komutunu kullanması daha mantıklı olur...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
Xcrack Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Magery.scp ve fix.scp si bulunan kişi nasıl default bir script kullanabilir ki ?? Ben bunları göz önünde bulundurarak yaptım tahminimi yoksa benim kendi serverımda da fizzle olayı f_fizzle değil ![signature][hline]to the victory...
Jade Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Hepinize Cok Tesekkür Ederim Bugu Halledim Nihayett.O Kadar Uraştımki Anlatamam.Şu 3 Satırı Ekledim Oldu. f_fizzle skill fail action -1[signature][hline]Oynayalim.Net Admin WwW.Oynayalim.Net Online Gaming
Xcrack Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Herşeyi kullanmışsın yani :) Bulduğuna sevindim ama .[signature][hline]to the victory...
Öne çıkan mesajlar